Huhut kertovat: Cleveland Cavaliers on hajoamassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Cleveland Cavaliersin koripallojoukkue saattaa olla hajoamassa. USA:ssa on uutisoitu joukkueen supertähden LeBron Jamesin olevan mahdollisesti lähdössä joukkueesta ensi kauden jälkeen. Ja nyt myös on uumoiltu, että joukkue olisi myymässä mainion takamiehensä Kyrie Irvingin muualle.

Cavaliersin omistaja Dan Gilbert on uutisten mukaan pyytänyt Jamesia varmistamaan jatkonsa seurassa, mutta James ei ole tätä tehnyt. Vuoden päästä kesällä Kuningas James on vapaa agentti, jalähtö voi todellakin olla jälleen mielesä.

Suurin syy Jamesin lähtöhaluille on ilmeisesti se, että pomomies Dan Gilbert antoi joukkueen johtajalle, GM David Griffinille potkut. Hänen sopimuksensa umpeutui, eikä Gilbert halunnut uusia sitä, vaikka LeBron James näin olisi halunnut. Griffin oli kuitenkin mies, joka kasasi nykyisen Cavaliersin joukkueen. Nyky-Cavs toi Clevelandiin kaupungin ensimmäisen NBA-mestaruuden.

PELAA NYT

James Kaliforniaan?

Toinen syy Jamesin lähdölle olisi sitten se, että niitä mestaruuksia ei kuitenkaan ole tullut kuin yksi. Kahdesti Cavs on Jamesin kanssa hävinnyt NBA:n finaalit Golden State Warriorsille, ja kyllä vahvasti näyttää siltä, ettei nykyinen Cavaliersin joukkue koskaan voita enää nykyistä Kevin Durantilla vahvistunutta Warriorsia. LeBron Jamesilla on nyt kolme mestaruussormusta, mutta viisi finaalitappiota.

Ja mihin sitten LeBron James menisi? USA:ssa on nostettu päällimmäisinä ehdokkaina esille Los Angelesin joukkueet Clippers ja Lakers, Jamesin ex-joukkue Miami Heat sekä idän kovan Toronto Raptors sekä Washington Wizards.

Irving myyntiin?

USA:ssa kirjoitetaan ja puhutaan myös siitä, että jos Cavaliersin joukkueen omistaja Dan Gilbert on vakuuttunut siitä, että LeBron James on jättämässä joukkueen, niin Gilbert saattaisi myydä tähtitakamies Kyrie Irvingin tehdäkseen elämän hankalammaksi Jamesille. Kuningas James joutuisi ilman Irvingiä pelaamaan kehnossa joukkueessa ensi kauden. 25-vuotiaalla Irvingillä on kolme vuotta jäljellä viiden vuoden sopimuksesta.

Cavaliers -raportoinnissa on kerrottu, että omistaja Gilbert olisi halunnut käyttää Irvingiä kaupassa, jolla joukkueeseen olisi tuotu Indiana Pacersista mainio Paul George. Erotettu GM Griffin ei tähän halunnut suostua. Aika soppa ja sotatila siis Cavaliersin toimistolla. Homma ei toiminut, ja George siirtyi Oklahoman joukkueeseen.

No minne Kyrie Irving sitten menisi, jos hän jättäisi Clevelandin? Yksi vaihtoehto USA:n koripallolehdistön mukaan olisi Lauri Markkasen Chicago Bulls, ja tämä olisi kyllä jotain mikä tekisi Bullsille hyvää. Toinen mahdollisuus olisi Miami Heat, taas yhdessä Kuningas Jamesin kanssa?

Lehdissä on myös kerrottu, että Irvingiä voitaisiin käyttää, että Cavs saisi itselleen joko Phoenix Sunsin Eric Bledsoen tai San Antonio Spursin LaMarcus Aldridgen.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

 

PELAA NYT