Robin Hull - Omar Alkojah 2.9.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/01/2013
Jaa tämä...

Avaako Robin Hull urakkansa heti voitolla Thaimaan MM-kisoissa?

Robin Hull – Omar Alkojah, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,44 | 2,62 

 

 

Thaimaassa käynnistyy tällä viikolla Snookerin 6-reds MM-turnaus ja heti Suomen aikaa aikaisin aamulla Suomen ainoa ammattilainen, Robin Hull saa vastaansa syyrialaisen Omar Alkojahin. Robin Hull ei ole paluunsa jälkeen voittanut otteluakaan ammattilaisena, mutta nyt siihen tulee muutos. Robin Hull on pelannut tappioista huolimatta aikaisemmin tällä kaudella hyvin esimerkiksi jopa Neil Robertsonia vastaan. Tämä turnaus pelataan lohkoissa, joten on tärkeää saada heti voittotili avattua. Omar Alkojah on siinä mielessä hyvä vastustaja Robin Hullin näkökulmasta, että Robin Hull on erinomainen break-builder ja puolestaan Omar Alkojah ei ammattilaisena ole päässyt juurikaan otteluita kiertelemään.

Robin Hullilla on tässä lohkossa kaikki mahdollisuudet menestymiseen, mutta se vaatii ehdottomasti sitä, että tästä ensimmäisestä ottelusta voitto on otettava! Jos nyt tulee heti tappio, Robin Hullin urakka voi hyvinkin päättyä nopeasti. Robin Hullin on ollut vaikeaa saada rahoitusta eli suomeksi sanottuna sponsoreita tälle hienolle lajille, joten on erittäin tärkeää jo senkin kannalta heti avata nyt urakka voitolla tässä turnauksessa.

Robin Hull voisi karkeasti arvioida tämän lohkon kolmanneksi parhaimmaksi pelaajaksi heti Shaun Murphyn sekä Mark Williamsin jälkeen. Robin Hull on kuitenkin jo osoittanut, että suomalainen pystyy voittamaan hyvänä päivänä kenet tahansa. Kuten jo todettu, Robin Hull pelasi vähän aikaa sitten erinomaisesti Neil Robertsonia vastaan. Turhat höpötykset pois ja Robin Hull vetokupongille. Kaikella kunnioituksella vastustajaa kohtaan olisi jo hieman noloa hävitä tälläinen ottelu.

Veikkaussivut | Tuomas