VIDEO: Hyvää syntymäpäivää, Maestro!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA:  AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 20.5.2015

Monien mielestä maailman komein, karismaattisin ja tyylikkäin jalkapalloilija Andrea Pirlo täytti eilen 19.5.2015 36 vuotta. Tämä 36-vuotias nuorukainen on todellinen luonnonoikku, joka pystyy pelaamaan edelleen huipputasolla illasta toiseen, ja tekemään ennalta arvaamattomia temppuja kentällä. Lempinimellä ”Arkkitehti” tunnettu keskikentän pelintekijä on myös siitä harvinainen tapaus, että hänellä on faneja ympäri maailma, eikä juuri kukaan inhoa häntä. Mutta toisaalta, kukapa voisi inhota miestä joka rakastelee nurmikentällä palloa jaloillaan ja julkaisee Facebookissa kuvia, joissa hän juo punaviiniä omassa viinitarhassaan?

Tavoitteena vielä Mestareiden liigan voitto ja Euroopan mestaruus?

Andrea Pirlo on pelannut koko huikean uransa Italian Seria A:ssa. Miehelle on kertynyt vyölleen yhteensä 508 ottelua Italian kentillä viimeisen 20 vuoden aikana. Italian mestaruuksia eli Scudettoja mies on voittanut yhteensä 6 kappaletta, 2 AC Milanin paidassa ja 4 Juventuksessa. Pirlo on myös kaksinkertainen Mestareiden liigan voittaja ja maailmanmestari.

Andrea Pirlo on siis saavuttanut jalkapallon parissa jo paljon enemmän kuin moni muu supertähti, mutta hän ei ole silti vielä kylläinen. Mies tavoitteleekin vielä tällä kaudella kolmatta Mestareiden liigan mestaruuttaan Juventuksen kohdatessa Barcelonan 6.6 Berliinissä. Pirlo myös perui aiemmin maajoukkueuran lopettamista koskevan päätöksensä, kun hänen hyvä ystävänsä ja Juventuksen entinen päävalmentaja Anton Conte siirtyi Italian peräsimeen. Niinpä Pirlo nähtäneenkin kehissä ensi kesänä Ranskassa järjestettävissä jalkapallon EM-kisoissa.

Internet on pullollaan loistavia videoita ja hauskoja kuvia Pirlosta. Ohessa kuitenkin yksi suosituimmista pätkissä, jossa esitellään miehen parhaimpia paloja.