IFK Mariehamn - FC Honka 29.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Viekö FC Honka kolme pistettä mukanaan Maarienhaminasta?

IFK Mariehamn – FC Honka, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,85 | 3,40 | 2,30 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, IFK Mariehamn saa vieraakseen FC Hongan. Sarjataulukossa IFK Mariehamn on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas puolestaan FC Honka on toisena. Mestaruuden suhteen tässä ottelussa ei ole enään panosta, sillä FC Honka nolasi itsensä pelaamalla maanantaina 3-3 maalein tasapelin JJK:ta vastaan. FC Honka johti ottelua 2-0 maalein, mutta pilasi ottelun täysin itse. FC Honka on pelannut kuitenkin kokonaisuudessaan äärimmäisen vahvan kauden ja samalla FC Honka lähtee vieraissakin suosikkina tähän otteluun.

IFK Mariehamn on pelannut äärimmäisen epätasaisen kauden, mutta kaiken kaikkiaan kausi tulee todennäköisesti päättymään mukavaan sijoitukseen neljän sekä kuuden välillä. Tavallaan IFK Mariehamnilla olisi vielä pienet mahdollisuudet jopa kolmanteen sijaan, mutta se vaikuttaa tällä hetkellä lähes mahdottomalta. Toisaalta mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että kolmantena oleva VPS kohtaa omassa ottelussaan huomenna HJK:n, joten VPS tuskin huomenna pisteitä tulee saamaan. Hyvin ailahtelevaiset peliesitykset ovat joka tapauksessa johtaneet siihen, että mitalitaisto taitaa tällä kaudella jäädä kesken.

Tim Väyrynen on ollut huikeassa vireessä FC Hongan hyökkäyksessä ja toisekseen FC Honka viimeistelee muutenkin yleensä erittäin hyvällä varmuudella. Sinänsä FC Hongalla ei ole tässä ottelussa sen suurempaa panosta, mutta kausi halutaan varmasti päättää mahdollisimman hyvin. IFK Mariehamn on ollut kotonaan niin heikko tällä kaudella, että FC Honka on syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas