Ikinuori Jagr hämmästyttää - jälleen kahden pisteen ilta! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/01/2014
Jaa tämä...

Loistavaa kautta pelaava Jaromir Jagr lähestyy 700. runkosarjaosuman maagista rajaa.

Jaromir Jagr on kuin huippulaadukas viini – se vain paranee vanhetessaan. Tai, jos ei parane, niin taso ainakin pysyy timanttisena hyvin, hyvin pitkään.

Tätä olemme päässeet kuluvalla kaudella, kun tšekkitähti on naputtanut tehopisteitä päätähuimaavalla tahdilla. Perjantaina Jagr niittasi tehot 1+1 Nashville Predatorsin vieraana ja miehen koko kauden pistetili näyttää tällä hetkellä lukemia 17+31=48.

Otteluja tšekkihyökkääjällä on kertynyt tällä kaudella 56 kappaletta, joten tällä tahdilla konkari on matkalla noin 70 tehopisteen kauteen.

Varsinkin viime aikoina Jagr on ollut aivan ilmiliekeissä. Viimeisessä yhdeksässä ottelussa hän on lapioinut peräti tehot 4+8=12. Jagr ohittikin tammikuussa vanhan seuratoverinsa Mario Lemieux’n kaikkien aikojen syöttö- ja pistetilastoissa.

Teräsvaari porhaltaakin New Jersey Devilsin sisäisen pistepörssin kärkipaikalla – aivan ylivoimaiseen tyyliin. Pörssissä kakkospaikalla työstävä maanmies Patrik Elias on Jagrista peräti 15 pistettä jäljessä.

Hämmästyttävin lukema löytyy kuitenkin Jagrin plus-miinus-tilastosta. Tšekkiläisen tehotilasto onkin plussalla peräti 21 pykälän verran. Tilastossa kakkosena olevan Travis Zajacin lukema on puolestaan vain +7.

Predatorsia vastaan isketty maali oli Jagrille jo uran 698:s. Maali numero 700. näyttääkin syntyvän aivan tuota pikaa.

Jagr rankaisi Predatorsia tähän malliin!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut