VIDEO: Venäläinen supertähti ei pelaa enään KHL:n pudotuspeleissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/02/2016
Jaa tämä...

Luotettavan lähteen mukaan venäläinen supertähti aloittaa kesälomansa jo nyt.

Jääkiekon KHL:n yksi suurimmista tähdistä Ilya Kovaltshuk ei pelaa enään SKA Pietarin vahvuudessa kevään pudotuspeleissä. The Hockey Newsin mukaan Kovaltshuk on todennäköisesti purkamassa pietarilaisjätin kanssa olevan sopimuksen tämän kuun aikana tai viimeistään huhtikuussa.

Kovaltshuk ei ole päässyt pelaamaan sitten viime viikon maanantain, jonka jälkeen hallitseva KHL:n mestari kaatoi Lokomotiv Jaroslavlin neljä kertaa peräkkäin ja eteni Lännessä neljän parhaan seuran joukkoon.

Kovaltshuk on joka tapauksessa pitänyt hieman tuntumaa yllä, sillä venäläinen on nähty luistelemassa yksikseen Pietarin Jääpalatsissa, mutta peliaikaa ei ole todennäköisesti enään kuluvan kevään aikana tiedossa.

Vuositasolla Kovaltshukin on kerrottu tienaavan jopa 15 miljoonaa dollaria ja tällä hetkellä änellä olisi jäljellä nelivuotisesta sopimuksesta enää ensi kausi.

Oman maan medialle Kovaltshuk on kertonut kommentoivansa häntä koskevaa tilannetta vasta, kun SKA Pietarin kausi on tullut päätökseen. Venäläistähden haastatteluja saadaan siis odotella vielä useita viikkoja.

 

KHL:n pudotuspelit jatkuvat tänään. Jokereilla on mahdollisuus viedä ottelusarja Torpedoa vastaan aina seisemänteen kamppailuun, jos punakeltaiset juhlivat vierasvoittoa Nizhny Novgorodin illassa.

Peliyhtiö Guts tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: The Hockey News

Lue myös:
VIDEO: Tapparan maalivahdista SM-liigan helmikuun pelaaja
VIDEO: Rangers-maalivahti joutui torjuntatöihin vaihtopenkillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa