Ilveksen tähtivahti siirtyy KHL:ään! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ilveksessä loistavasti esiintynyt Ville Kolppanen on myyty Venäjälle. Vastapainoksi joukkue hankki rivistöönsä yhden kanukkihyökkääjän.

Tampereen Ilveksen paidassa loistavan kauden pelannut Ville Kolppanen jättää joukkueen ja siirtyy KHL-kentille. Ilves ja tähtiveskari ovat purkaneet sopimuksensa, mutta tamperelaisjoukkue saa KHL-siirrosta korvauksen, jonka suuruutta ei tuoda julkisuuteen.

Myös Kolppasen tuleva KHL-seura on vielä pimennossa.

Siirron myötä Ilveksen maalia vartioivat ensi kaudella 25-vuotias Juha Järvenpää sekä päättyneellä kaudella joukkueeseen siirtynyt Joonas Korpisalo.

– Kun Kolppanen nyt sai mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallaan ja pääsee pelaamaan maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, niin silloin on onnistuttu pelaajan kehittämisessä. Kolppanen pelasi hienon kauden. Hän oli etenkin syksyllä suorastaan maaginen ja nousi Ilveksen fanien suosikiksi. Kolppasen ja fanien vuorovaikutus oli ihan uutta Tampereella, Ilveksen urheilutoimenjohtaja Juha Pajuoja kommentoi seuran tiedotteessa.

– Emme halunneet asettua poikkiteloin Kolppasen toiveen kanssa, koska se olisi ollut vastoin omia tavoitteitamme auttaa pelaajia eteenpäin urallaan, Pajuoja jatkoi.

Samalla Ilves tiedotti vahvistaneensa hyökkäystään Mark Hurtubisenilla. 29-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyy tupsukorviin Ruotsin pääsarjajoukkue AIK:sta, jossa mies naputteli 54 ottelussa tehot 13+4=17.

– Mark Hurtubisella on erinomaiset kiekolliset taidot, minkä ansiosta hän hyvä pelinrakentaja, mutta osoittanut myös maalintekovainua. Hän täydentää Ilveksen kärkiketjuja ja tuo vahvan panoksen ylivoimapeliin. Kun hän on pelannut Euroopassa jo viisi kautta, niin eurooppalainen peli on hänelle tuttua, Pajuoja kertoi.

Ilves pyrkii vielä hankkimaan lisävahvistuksia – etenkin joukkueen takalinjoille.

– Etsimme vielä kiekollista puolustajaa, mutta sillä ei nyt ole kiirettä. Tarkkailemme markkinoita rauhassa ja haravoimme meille sopivaa täsmähankintaa, Pajuoja linjasi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut