Ilves - Jokerit 1.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/01/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Jokereiden hurja pelivire Ilveksen vieraana?

Ilves – Jokerit, merkki 2, kerroin 2,10 Nordicbet
Ilves – Jokerit ML, merkki 2, kerroin 1,68 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,80 | 4,15 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä Helsingistä vieraaksi saapuva Jokerit. Sarjataulukossa Ilves on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Jokerit löytyy kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolme pistettä helsinkiläisten eduksi. Kyse on äärimmäisen tärkeistä pisteitä molempien joukkueiden osalta. Ilves sekä Jokerit ovat kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta sillä erotuksella, että Ilveksen peliesitykset vaihtelevat täysin äärilaidasta toiseen. Ilves on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia, mutta toisaalta se on ollut osittain myös vastustajien huonoutta. Edellisessä kotiottelussaan Ilves murskasi JYPin 5-0 maalein, mutta jyväskyläläisten puolustus käytännössä lahjoitti muutaman maalin tamperelaisille.

Jokereilla kulkee tällä hetkellä komeasti, sillä helsinkiläisillä on alla voitot KalPasta 5-1 maalein sekä TPS:n vieraana vaatimattomasti 1-7 numeroin. Edellisessä ottelussaan Jokerit ratkaisi kamppailun turkulaisia vastaan jo ensimmäisessä erässä. Seitsemän maalia ottelussa kuin ottelussa on huikea suoritus, mutta varsinkin sitä voidaan korostaa entisestään vierasottelun osalta. Jokerit on edellisestä neljästä ottelustaan hävinnyt ainoastaan kerran, joten Tomek Valtosen ryhmä on matkalla oikeaan suuntaan. Jokereiden kannalta tärkeä asia on se, että vierasjoukkueen sairaslista on jatkuvasti lyhentymässä ja lyhentymässä. Edelleenhän Jokereilta sivussa on muutamia tärkeitä avainpelaajia, mutta yhdessä vaiheessahan vierasjoukkueelta puuttui hieman liioiltetuna puoli Helsinkiä. Perustasoltaan Jokerit on kuitenkin Liigan parhaimmistoa, joten siinä mielessä terveenä ollessaan vierasjoukkue on suosikki lähes ottelussa kuin ottelussa.

Ilves on tällä kaudella leimattu hissijoukkueen maineeseen ja edellistenkin ottelun perusteella tuota sanaa voidaan käyttää tamperelaisten kohdalla – muutaman laadukkaan ottelun pelaaminen putkeen tuntuu olevan kotijoukkueelle täysin mahdoton käsite. Ville Kolppanen on Ilveksen maalilla Liigan parhaimmistoa sekä toisekseen kotijoukkueelta löytyy muutamia laadukkaita yksilöitä, mutta ajoittain heidänkin pelitasonsa on romahtanut melko karmealla tavalla. Ilveshän on neljästä edellisestä kotiottelustaan hävinnyt peräti kolme, joten siinä mielessä tamperelaisten kotietu ei ole viime aikoina ollut merkittävässä roolissa. Mielenkiintoinen pointtihan on myös siinä, että Ilveksellä on ollut Hakametsässä vaikeaa juuri Jokereita vastaan. Helsinkiläisten viisi edellistä Tampereen vierailua ovat tuottaneet yhtä monta voittoa. Tälläkin kerralla Jokerit on syytä vetokupongille poimia mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas