Ilves - KalPa 15.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Sekaisin oleva Ilves isännöi KalPaa Tampereella.

Ilves – KalPa, merkki 2, kerroin
Ilves – KalPa ML, merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,05 | 4,10 | 2,95

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä Kuopion KalPa. Sarjataulukossa Ilves on tällä hetkellä toisena, kun taas KalPa löytyy sarjataulukosta myös samalta sijalta, mutta listan toisesta päästä. Ilves on pelannut kaiken kaikkiaan kaukalossa erinomaisen alkukauden, mutta tilanne on oikeastaan viime päivinä muuttunut merkittävästi. Ilves vaihtui Vincent Manngardista lopulta Marko Sjöblomiin, mutta se vaihtuikin takaisin yhtä nopeasti Manngardiin. Tiedetäänkö enään Tampereellakaan, että kuka tätä laivaa johtaa? Jos Ilves onnistuu keskittymään olennaiseen eli kaukalon tapahtumiin, Ilveksen syöksykausi tuskin on alkamassa, mutta jos kentän ulkopuoliset asiat nousevat ensimmäiseksi mieleen, Ilveksen tilanne tulee muuttumaan varmuudella ennen joulua.

Ilves voitti edellisellä kierroksella HPK:n vieraissa 1-5 maalein, mutta HPK:n tilanne on kaiken kaikkiaan vähintään yhtä erikoinen kuin Tampereella. Sinänsä vihjeeseen HPK ei liity puolellakaan sanalla, mutta Hämeenlinnassakaan ei tiedetä tässä vaiheessa, että kuka valmentaa, kuka pelaa ja kuka on katsomossa. Ilves on kuitenkin joka tapauksessa hararoinut viime aikoina, sillä ennen HPK -ottelua Ilves hävisi niin TPS:ää kuin Pelicansia vastaan. Pelicans -ottelussahan Ilves pilasi pelinsä itse hölmöilemällä päätöserässä lahtelaisille parikin maalia. Ilveksen alkukausi sujui melkeinpä voitosta voittoon, mutta entä nyt, sillä kolmesta viime ottelusta kaksi tappiota sekä sekavat kuviot jään ulkopuolella eivät voi olla vaikuttamatta pääkopassa.

KalPa on hävinnyt kolme edellistä otteluaan aina maalin erolla, loputtomiin KalPa ei voi jatkaa näin! KalPa on kärsinyt niin paljon äärimmäisen niukkoja tappiota, viime kierroksellakin SaiPa onnistui hakemaan pisteet Kuopiosta vain muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan täyttymistä tehdyllä maalilla. KalPahan tavallaan lahjoitti voiton lappeenrantalaisille, sillä erikoistilannepelaaminen ei KalPalta viimeksi onnistunut eikä varsinkaan maalinteko. KalPan onneksi työilme sekä taistelu ovat erinomaista luokkaa. KalPa on siispä menossa oikeaan suuntaan, vaikka tappioita onkin tullut. Nyt tarjotaan KalPalle hienoa mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin. Ilveksen tilanne on niin erikoinen sekä outo, että tässä vaiheessa Ilvekseen luottoa ei löydy ihan valtavaa määrää.

Veikkaussivut | Tuomas