Ilves - Pelicans 8.10.2014 | Loukkaantumiset Ilveksen riesana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/08/2014
Jaa tämä...

Pelicans liitää voittoputkessa.

Vihje lyhyesti

Pelicans aikoo jatkaa kahden ottelun voittoputkeaan, kun se matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Kummankaan joukkueen kausi ei lähtenyt lennokkaasti käyntiin, mutta lahtelaiset ovat vihdoin saamassa kiinni pelin juonesta. 

Ilveksellä on kahdeksan ottelun jälkeen kasassa vasta yhdeksän pistettä. Pelicans on puolestaan raapinut yhdeksästä ottelusta kolmetoista pistettä. Vierasjoukkueen pitäisi olla ottelussa viime aikaisten otteiden ansiosta ennakkosuosikki, mutta tämä ei näy kertoimissa. Vierasvoitolle on tarjolla maistuva kerroin, joten se poimitaan tänään lapulle. 

Vihje: Pelicans ML, kerroin 1.95 Bet365 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ilves keräsi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa ja kaikki näytti hyvältä. Pahojen loukkaantumisten myötä joukkue on kuitenkin jälleen vajonnut valitettavan tutulle paikalle Liigan häntäpäähän. Tappioputki katkesi viime ottelussa, mutta pisteitä tarvitaan lisää.

Joonas Korpisalon ja Turo Asplundin loukkaantumiset painavat Ilvestä tällä hetkellä yksinkertaisesti liikaa. Kahden avainpelaajan puuttuminen on näkynyt otteissa valitettavalla tavalla. Maalinteko on ollut joukkueelle vaikeaa, eikä uusi hankinta Vojtech Polak ole vielä vakuuttanut.

Pelicans on löytämässä vihdoin oikeaa virettä. Viidessä viime ottelussa joukkue on kärsinyt ainoastaan yhden tappion. Surkean alkukauden jälkeen meno alkaa vihdoin näyttää hyvältä.

[ Pelicansin suoralle voitolle tarjotaan houkuttelevaa kerrointa. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Myös lahtelaisilla on allaan muutama loukkaantuminen. Juhani Tyrväinen loukkaantui viime ottelussa ja tämä on kova kolaus joukkueelle. Hyökkäyspäästä löytyy silti ratkaisuvoimaa ja muutamalla pelaajalla on vielä varaa nostaa reilusti tasoaan.

Ilveksen edellinen voitto tuskin vielä kääntää koko kurssia. Pelicans on oikeasti saamassa pelistä kiinni ja voittojen myötä se pelaa hyvällä itseluottamuksella. Vierasvoiton kerroin on sen verran hyvä, että sitä on kokeiltava tänään.

Vihje: Pelicans ML, kerroin 1.95 Bet365 

 

Veikkaussivut | Antti