Ilves - Saipa 23.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Sympaattisten kohtaaminen.

Ilves – Saipa, Merkki 2, Kerroin 1.85 NordicBet

Tampereen lauantai-illassa kohtaavat viimeisenä oleva Ilves ja 10. oleva Saipa, joka taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain viimeisestä pudotuspelipaikasta. Ilveksellä ei panosta enää runkosarjan osalta ole, joten Saipa lähtee jopa hienoisena ennakkosuosikkina illan otteluun.

Ipa on taistellut ja pyristellyt miehekkäästi viime aikoina isompiaan vastaan, mutta ei vain ole riittänyt. Eiliseltä Helsingin reissultakaan ei jäänyt varsinaisesti jälkipolville kerrottavaa. Ilves taisteli erinomaisesti ja tolppien välissä seissyt Jaroslav Hübl oli todella vahvassa vireessä, mutta siltikin Jokerit onnistui ottamaan kolme pistettä luvuin 2-1. Jos tamperelaiset onnistuvat säilyttämään saman tekemisen tason, niin teoriassa Saipaa vastaan samalla taistelulla voisi jopa pisteitä ollakkin tarjolla.

Saipalla on hieman samanlainen tarina eilisen suhteen kuin Ilveksellä. Sillä erotuksella tosin, että vastassa oli huippuvireinen Ässät, joka onnistui ottamaan pisteet 3-2 lukemin. Vastaavasti, jos Saipa pystyy säilyttämään eilisen tekemisen tason tänään Ilvestä vastaan, niin pisteiden tulisi irrota jopa melko helposti. Saipa kaipaa tehoja erityisesti aiemmin kaudella huippuvireessä olleelta Stefano Giliatilta, mikäli lappeenrantalaiset mielivät pelata play-off peleissä tänä keväänä.

Veikkaussivujen Noora Karmalle heittämän haasteen mukaisesti tarjoamme oikean lopputuloksen tulosveikkauksen muodossa. Ilves – Saipa, 1-3

Veikkaussivut | Oskari