Ilves - Tappara 15.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Tappara illan päätteeksi Tampereen herra?

Ilves – Tappara, merkki 2, kerroin
Ilves – Tappara ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 4,05 | 2,10

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Tampereella yhteen iskevät odotetussa paikalliskohtaamisessa Ilves sekä vastaan asettuva Tappara. Ilves palasi maajoukkuetauolta häviämällä HPK:ta vastaan 3-0 maalein, kun taas Tappara on ehtinyt häviämään maajoukkuetauon jälkeen ensin HIFK:lle 2-1 numeroin ja sen jälkeen myös hämeenlinnalaisseuralle jatkojen jälkeen 5-6 maalein. Kaiken kaikkiaan Tappara pelasi tuloksellisesti ennen maajoukkuetaukoa äärimmäisen vahvasti, mutta tällä hetkellä Tappara on kahden ottelun tappioputkessa. Tappara johti eilen HPK:ta vastaan jo peräti 4-0 numeroin, mutta niin vain Tappara päästi vierasjoukkueen peliin mukaan. Tappara on kaivannut lisää onnistumisia laajalta rintamalta ja nyt Tappara niitä saikin. Esimerkiksi Toni Kallela viimeisteli kaksi maalia ja se lupaileekin Tapparalle hyvää jatkoa ajatellen.

Neljä maalia ensimmäiseen erään on aina huikea suoritus, oli kyseessä sitten lopulta Liigaottelu tai mikä muu tahansa. Mutta valitettavasti on myös todettava, että Tappara sai ensimmäisessä erässä lähes kaikki maalit täysin ilmaiseksi. Tapparan tarvitsi kävellä ensimmäisessä erässä HPK:n puolustusalueelle ja HPK:n puolustajat antoivat tamperelaisten täysin rauhassa viimeistellä maaleja hurjaan tahtiin. Tapparalta ei oteta mitään pois, mutta olihan HPK:n puolustajien toiminta avauserässä säälittävää. Joka tapauksessa Tapparalle on hienoa se, että onnistujia on alkamassa löytymään laajalta rintamalta. Nyt vain tiukat ottelut ovat kääntyneet maajoukkuetauon jälkeen vierasjoukkuetta vastaan, joten paikallisottelussa ei Tapparalla olisi enään varaa kolmanteen tappioon peräkkäin.

Ilveksen loistava alkukausi on pelkkä muisto vain, sillä tällä hetkellä Ilveksestä ei pitäisi olla missään tapauksessa Tapparan pysäyttäjäksi! Ilveksen pelityyli on äärimmäisen kuluttavaa ja valitettavasti se on alkanut näkymään myös tuloksissa. Kaiken kaikkiaan Ilves on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Ilveksen tilanne alkaa olemaan todella heikko, sillä materiaali Tupsukorvilla on kuitenkin hyvin rajallinen verrattuna Tapparaan. Ilveksen sijoitus on laskenut ja laskenut sarjataulukossa viime kierrosten aikana ja tätä menoa tilanne tulee vain pahentumaan. Paikallisottelut ovat aina asia erikseen, mutta nyt jos koskaan Tapparan olisi syytä katkaista kahden ottelun tappioputki ja palata takaisin voittojen pariin. 

Veikkaussivut | Tuomas