ilves tappara liiga veikkaussivut

Ilves - Tappara 17.11.2017, kumpi vie kuuman paikallispelin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tampereella on perjantaina tarjolla taas melkoinen herkkupala kun Ilves ja Tappara kohtaavat Hakametsässä. Näitä Hakametsässä pelattavia derbyjä ei ole jäljellä ihan järkyttäviä määriä ennen uuden hallin valmistumista, joten nyt on vielä aikaa parannella tilastoja. Tilastojen mukaan tämä(kin) on Tapparan heiniä.

Tappara on herännyt tähän kauteen varsin mainiosti ja on pitkässä voittoputkessa. Putkea on yrittänyt katkoa vain tappio Mestarien liigassa Jypille, mutta muuten meno on ollut Liigassa viime aikoina todella kovaa tuloksellisesti. Peliesitykset eivät monien mukaan vieläkään vakuuta, mutta onko pisteet nyt sitten ”väärin voitettu” kun ei kaikille kelpaa?

Uusi sopimus kruunataan maalilla seuraavassa pelissä?

 

Paineet pistepörssin ja runkosarjan voittoihin olivat kauden alussa varmaan infernaaliset. Tappara on jo noussut pörssissä haastajan paikalle, mutta pistepörssissä saa tapahtua melkoisia ihmeitä jos sieltä vielä noustaan pistepörssin kärkipaikalle. Tasainen jengi ja tekeminen on kuitenkin tuonut ne pisteet Tapparalle. On joukkueessa edelleen selkeitä pettymyksiä kauden odotuksiin verrattuna, mutta eipä se kausikaan vielä ole puolessa välissä. Ketsuppipullo voi aueta vaikka tässä ottelussa…

Voiko Ilves yllättää?

Ilves kyntää tappioputkessa, Tappara on voittoputkessa. Joukkueet lähtevät tähän peliin ihan eri asetelmista, mutta koska nyt on paikallispeli kyseessä, ihan mitä tahansa voi tapahtua. Tulosvetoon tähän matsiin voisi laitella lukemia 1,2 – 3,4 ihan jo 10 viime pelin otannalla, perjantai-illan huuma voi siivittää jommankumman joukkueen tai vaikka molemmat ihan hurjaan maalisaldoon. 7-7 peli otetaan toki vastaan myös.

Monella jyskyttää varmasti takaraivossa viime kevään pudotuspelit, joissa Ilves oli jopa tolpan päässä siitä jatkopaikasta tulevasta mestarista. Kuitin paikkoja on tässä ollut jo tälläkin kaudella, mutta eipä noita tappioita taideta runkosarjassa edes pystyä kuitata. Tällä kaudella Ilveksen pudotuspelipaikka edes sääleissä taitaa olla tekemätön paikka jos tahti on tämä. Eroa pudotuspelipaikkaan on nyt jo 8 pinnaa kun reilu kolmannes kaudesta on takana.

Mielenkiintoinen matsi tulossa, kummalle sinun betsisi menevät? Nähdäänhän vähän tasaisempi peli kuin tämä viime kuun taisto?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot