FC Inter - HJK | Veikkausliiga 7.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/07/2012
Jaa tämä...

HJK vierailulle Turkuun kierroksen huippuottelussa.

FC Inter – HJK, merkki 1, kerroin 
FC Inter (+1) – HJK, merkki 1, kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigaa, kierroksen huippuottelussa kaksi epätasaisesti viime aikoina pelannutta joukkuetta kohtaavat, kun HJK matkustaa Turkuun vielä kotonaan tappioita olevan Interin vieraaksi. Tiedossa on kamppailu kahden kenties parhaimman joukkueen välillä. HJK johtaa tällä hetkellä Veikkausliigaa kahden pisteen erolla toisena olevaan IFK Marienhamiin. HJK ei ole ollut niin ylivoimainen mitä esimerkiksi viime kaudella. HJK omaa toki edelleen loistavan joukkueen ja kaikki mahdollisuudet Veikkausliiga -mestaruuden uusimiseen ovat. Inter on kuitenkin kotonaan huippuvaarallinen ryhmä, vaikka viime ajat ovat olleet hankalia. Varsinkin hyökkäyspäässä Inter omaa pelaajia, joilta löytyy ratkaisuvoimaa.

Inter on viimeistellyt 28 maalia tällä kaudella. Se on eniten koko Veikkausliigassa. Saldo kertonee jotain Interin taidoista hyökkäyspäässä. Kotona Inter ei ole vielä tosiaan tappiota kokenut. Alla on viisi voittoa sekä kaksi tasapeliä. Jos HJK on ollut kotonaan hyvä, vähintään samaa voidaan sanoa Interistä. 

Tosiaan kumpikaan ei ole viime aikoina vakuuttanut. Interillä on alla viisi ottelua ilman voittoa, vierasjoukkueen kohdalla neljä ottelua ilman voittoa. Viimeksi Inter hävisi maalijuhlissa Lahden Kisapuistossa 4-3, kun taas HJK jäi MyPaa vastaan tasoihin kotonaan. Nyt olisi kenties se paras mahdollisuus jatkaa HJK:n alamäkeä, kun joukkueen vire on kohtalaisen heikko.

Veikkaussivut | Tuomas