AC Milan - Inter 22.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Milanon paikallistaisto kruunaa kierroksen Italiassa.

AC Milan – Inter, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,73 Betsson
AC Milan – Inter, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 2,90 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 3,10 | 2,18 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät AC Milan sekä Inter. Milanon paikallistaisto kruunaa kierroksen Italian korkeimmalla sarjatasolla. Tätä ottelua on odotettu ja tiedossa onkin kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintoinen sekä jännittävä kohtaaminen. Syitä tälle väitteelle on helppoa kertoa. Ensimmäinen syy on se, että AC Milanin on tänään voitettava tai muussa tapauksessa hyvä ei heilu. AC Milan on täysin käsittämättömästi sarjataulukossa sijalla kaksitoista. AC Milan on pelannut äärimmäisen epätasaisesti läpi kauden. Edellisellä kierroksella AC Milan pelasi 2-2 maalein tasapelin AS Romaa vastaan. Viiteen edelliseen otteluun peräti neljässä AC Milan on pelannut peräti yli 3,5 maalimääriä sisältäviä otteluita. AC Milan on ollut siispä erittäin runsasmaalinen joukkue.

Interin edellinen ottelu päättyi Napolin vieraana tappioon 4-2 maalein. Interin kolmessa edellisessä ottelussa maaleja ollaan nähty vain ja ainoastaan viisitoista kappaletta. Inter on pelannut siispä suhteellisen ”vähämaalisia” otteluita. Interin puolustus oli viimeksi Napolia vastaan melkoisen suurissa ongelmissa, sillä Sinimustille viimeisteltiin neljä maalia. Inter voi silti olla enemmän kuin tyytyväinen omaan alkukauteensa verrattaessa AC Milanin tilanteeseen, vaikka sijoitus kuudentena ei varmasti Interille ole sitä mitä Sinimustat ennen kautta lähtivät tavoittelemaan. Inter on viimeistellyt joka tapauksessa lähes neljäkymmentä maalia. Interin maalinteko on toiminut toistaiseksi Italian liigassa tehokkaimmin yhdessä Napolin sekä Juventuksen kanssa.

Lähtökohtaisesti yksi asia on varmaa – maaleja tullaan tässä ottelussa näkemään. On hyvin epätodennäköistä, että tiedossa olisi erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Maalidotusarvoa nostaa entisestään se, että varsinkin AC Milanin sairaslista alkaa olla sen pituinen, että sivussa on puoli kaupunkia. AC Milanin loukkaantumislistalta voidaan nostaa esimerkiksi esiin Urby Emanuelson, Riccardo Montolivo, Kaka, Valter Birsa, Robinho, Giampaolo Pazzini, Ignazio Abate, Matias Silvestre sekä Stephan El Shaarawy. AC Milanin peliesitykset ovatkin olleet osittain hyvin epätasaisia sen takia, koska sivussa on ollut valtavia määriä tärkeitä pelaajia eikä tilanne ole helpottunut viime päivinä lainkaan. AC Milanin lopullinen kokoonpano on joka tapauksessa vielä tarkistettava illalla. Myös Interin sairaslistalla pelaajia riittää, mutta huomattavasti maltillisemmassa mittakaavassa. Interin vahvuudesta todennäköisesti sivussa lähinnä ovat Riccardo Alvarez, Diego Milito sekä Walter Samuel.

Veikkaussivut | Tuomas