Inter - Parma 8.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Parma turhan vierailun Milanoon?

Inter – Parma, merkki 1, kerroin 1,73 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,73 | 3,75 | 5,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät sarjataulukossa neljäntenä oleva Inter sekä sijalla kymmenen oleva Parma. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kymmenen pistettä Interin eduksi. Parma ei ole tällä kaudella pystynyt tiukkoja maalin otteluita kääntämään omaksi edukseen, sillä neljätoista ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain neljä voittoa. Parma on tasaisen keskikastin joukkueita, mutta tiukat ottelut eivät ole tällä kaudella kääntyneet vierasjoukkueelle. Tänään Parma joutuu tiukkaan paikkaan, sillä Inter on kotonaan ollut erinomainen. Edelliset viisi kotiottelua ovat Interille tuottaneet kolme voittoa, tasapelin sekä vain yhden tappion.

Parman peli ei vieraissa ole alkukaudella kulkenut oikeastaan missään vaiheessa – viisi edellistä vierasottelua ovat Parmalle tuottaneet vain yhden voiton! Parma voitti kylläkin itseasiassa viimeksi vieraissa Napolin upean taistelun päätteeksi 0-1 maalein, mutta muuten vieraissa Parman pelit eivät ole kulkeneet. Parmalla on ollut muutenkin etenkin vieraissa maalinteon kanssa suhteellisen suuria ongelmia, sillä kuusi tehtyä maalia on matkapeleihin liian vähän. Tänään toisaalta Parman tilanne helpottuu siinä mielessä hieman, sillä Antonio Cassano sekä Walter Gargano ovat tekemässä paluuta vierasjoukkueen kokoonpanoon. Etenkin Antonio Cassanon on pystyttävä hyökkäyspäässä vierasjoukkuetta auttamaan.

Interin kokoonpanotilanne on elänyt viime kierroksien aikana suhteellisen selkeästi, sillä pelaajisto on loukkaantumisten vaihdellut rajustikin. Yuto Nagatomo on kuitenkin tekemässä tässä ottelussa paluun Interin kokoonpanoon. Sama tilanne koskee itseasiassa myös Zdravko Kuzmanovicia, mutta hän on ollut jo pidemmän aikaa sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Interin materiaali kestää kuitenkin loukkaantumisia tietenkin paremmin kuin Parman materiaali. Interille kotietu on ollut sen verran merkittävässä roolissa, että paremman materiaalin turvin Inter nostetaan ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Viime kierroksien aikana Inter on menettänyt turhia pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, joten siinä mielessä tänään olsii Interin korkea aika palata takaisin voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas