IS: Kohu Corson ympärillä kiehuu - passitus Mestikseen | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Ilveksestä eroon haluava Daniel Corso tyrkättiin LeKin huoleksi. Hyökkääjää havittelevat kuumeisesti muun muassa molemmat helsinkiläiseurat.

 

Sopimussoppa Ilves-hyökkääjä Daniel Corson ympärillä kiehuu kiehumistaan. Pois tupsukorvista halajava Corso passitettiin Mestis-joukkue LeKin harjoitusrinkiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Corson ja Ilveksen tilanne on kärjistynyt äärimmilleen. Hyökkääjä on osoittanut jatkuvasti mielenilmauksiaan ja tämä ei ole miellyttänyt nykyjoukkuetta laisinkaan. Toivotusta ykkössentteristä on pesiytynyt tamperelaisille aina katsomoon asti passitettu ongelmapelaaja. 

Pelurin uskottu siirto vahvistuksia havittelevien Jokereiden riveihin on myös vastatuulessa. Oman lusikkansa soppaan on heittänyt HIFK-valmentaja Raimo Summanen, joka ilmoitti viikonloppuna seuran haluavan Corson riveihinsä.

– Sitä onko Corso tyytyväinen nykyiseen olotilaansa pitää kysyä mieheltä itseltään. Ei ole poissuljettua, että hän jatkaisi Ilveksessä. Muuten en kommentoi siirtohuhuja mitenkään, Ilveksen tuore urheilutoimenjohtaja Juha Pajuoja sanaili Ilta-Sanomille.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut