VIDEO: Islannin huikea tarina jatkuu - nyt kaatui Englanti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Saarivaltion huimalle tarinalle ei näy päätöstä.

Islannin käsittämättömät EM-kisat saivat jälleen yhden uuden käänteen, kun saarivaltio kaatoi suuren ennakkosuosikki Englannin neljännesvälierässä ensimmäisen puoliajan maaleilla numeroin 1-2.

Islannin upea peliesitys jätti Englannin aseettomaksi, eikä saarivaltiolla ollut toisella puoliajalla hätää johtoasemansa suojelemisessa. Se tarkoittaakin, että maan eteneminen kahdeksan parhaan joukkoon menee historiaan yhtenä arvokisojen suurimmista yllätyksistä.

Englanti sai otteluun erinomaisen aloituksen, kun pallo vietiin rangaistuspilkulle neljännellä minuutilla. Islannin maalivahti Hannes Halldorsson kaatoi Raheem Sterlingin ja Wayne Rooney vei punavalkoiset johtoon.

Islanti ei jäänyt murehtimaan Englannin nopeaa avausmaalia, sillä Kari Arnason jatkoi pitkän sivurajaheiton maalin eteen nousseelle Ragnar Sigurdssonille, joka onnistui tekemään tasoitusmaalin ohi Joe Hartin.

Kymmenisen minuuttia edellisestä ja Islanti siirtyi johtoon. Kolbeinn Sigthorsson pääsi vetämään vapaasti rangaistusalueen rajalta ja Hart imuroi pallon maaliin. Englantilaistorjuja on Euroopan huippuvahteja, mutta Islannin osumassa peliesitys oli karmea.

Toisella jaksolla Englanti puski päätänsä seinään, vaikka Roy Hodgson yritti vaihtojen avulla saada lisää painetta Islannin puolustuskolmannekselle. Jo ennen maanantaita punavalkoisten päävalmentajan jatko käskijänä oli epävarmaa ja nyt on selvää, että uuden päävalmentajan etsintä alkaa välittömästi.

Katso ottelun huippuhetket videolta:

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen
VIDEO: Antoine Griezmann jatkosopimukseen Atletico Madridin kanssa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa