Ismo Lehkonen riitaantui seurajohdon kanssa - lähtö turkulaisseurasta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/01/2016
Jaa tämä...

Mestisseuran päävalmentaja on saanut lähtöpassit.

Jääkiekkoseura Tuto tiedottaa, että seura ja päävalmentaja Ismo Lehkonen ovat yhteisymmärryksessä sopineet, ettei päävalmentaja jatka turkulaisseuran penkin takana.

– Syynä ovat seurajohdon ja Lehkosen näkemyserot. Asiaa ei kommentoida enempää ja uudesta päävalmentajasta tiedotetaan myöhemmin, TuTo ilmoittaa tiedotteessaan.

Lehkonen valmensi Tutoa vuosina 2004-2008 ja uudelleen vuodesta 2013 eteenpäin. Hän johdatti Tuton kolmesti Mestiksen pronssille ja kerran mestaruuteen keväällä 2008.

Tuton ohella Lehkonen on valmentanut urallaan esimerkiksi HIFK:ta, Lukkoa ja KooKoota.

Lehkonen oli omalla pelaajaurallaan pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän pelasi Suomessa Jokereissa, HPK:ssa, Ahmoissa, Vantaa HT:ssa ja englantilaisessa Deaside Dragonsissa. SM-liigassa Lehkonen pelasi yhteensä reippaat 100 runkosarjaottelua, joissa hän teki 34 tehopistettä ja otti 80 jäähyminuuttia.

SM-liigassa pelataan tiistaina kolme ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan, kun Vaasan Sport pelaa kotonaan SaiPaa vastaan.

TuTo pelaa puolestaan seuraavan kerran keskiviikkona kotiottelun LeKiä vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: TuTo tiedote

Lue myös:
Jagr ja Chewbacca olivat fanien suosikit läpiajokisassa
NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa