John Isner - Gael Monfils 30.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

John Isner sekä Gael Monfils vastakkain iltasession superottelussa.

John Isner – Gael Monfils, merkki 2, kerroin 
John Isner – Gael Monfils (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,33 | 3,25 

 

 

Kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus jatkuu tänään New Yorkissa dramaattisen edellisen yön jälkeen. Suomen aikaa yöllä todellisessa huippuottelussa kohtaavat Yhdysvaltojen John Isner sekä Gael Monfils. Heti alkuun voidaan todeta, että tämä on mahdollisesti koko toisen kierroksen odotetuin kohtaaminen. John Isner murskasi ensimmäisellä kierroksella Filippo Volandrin täysin rumasti, mutta katsokaapa Gael Monfilsia – ranskalainen ei antanut Adrian Ungurille kuin muutaman pelin! Gael Monfils loukkasi itseään Winston-Salemin loppuottelussa, mutta siitä ei ollut Adrian Unguria vastaan tietoakaan.

Lähtökohdat tähän otteluun ovat vähintäänkin yhtä jännittävät kuin edelliselle yölle James Blaken sekä Ivo Karlovicin dramaattiseen kohtaamiseen! John Isnerin peli perustuu hyvin pitkälti erinomaiseen syöttöön, sillä syöttönsä turvin John Isner pystyy melkeinpä vastustajaa kuin vastustajaa vastaan hilaamaan itsensä tiebreakeihin. Gael Monfils tulee liikuttamaan kulmasta toiseen John Isneriä, sillä Gael Monfils on pelaajista liikkumisen osalta kuin täysin eri planeetalta ja toisekseen Gael Monfils on myös äärimmäisen fiksu pelaaja. Gael Monfils pelasi Winston-Salemissa erinomaisen turnauksen ja on ollut jatkamaan sitä tänne New Yorkiin.

Tässä ottelussa hyvin pienet asiat tulevat ratkaisemaan voittajan, sillä tiebreakeja on aivan varmuudella tiedossa useampikin kappale. Yksikin minibreikki erää kohden voi olla hyvinkin ratkaisevassa roolissa. John Isnerillä on jonkinlainen ”kotietu” puolellaan, mutta Gael Monfilsin taidot tuntevat kaikki. Huikea ottelu on kaiken kaikkiaan tiedossa. John Isnerin kertoimet eivät houkuttele.

Veikkaussivut | Tuomas