John Isner - Rafael Nadal 18.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Rafael Nadal toisen turnausvoittonsa putkeen?

John Isner (+1,5 erää) – Rafael Nadal, merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 4,80 | 1,18

ATP-tennistä Cincinnatista, miesten turnaus huipentuu loppuotteluun Yhdysvaltojen John Isnerin haastaessa Espanjan voittamattoman Rafael Nadalin. Voittomaton -sanaa käytetään sen takia tässä yhteydessä, sillä Rafael Nadal voitti viime viikolla Montrealin turnauksen ja nyt myös Cincinnatissa Rafael Nadal on lähellä turnauksen voittamista. Rafael Nadal voitti puolivälierässä Roger Federerin 1-2 numeroin, joten se oli oikeastaan ainoa ottelu, jossa espanjalaisella oli edes hieman ongelmia. Välierässä Rafael Nadal voitti 2-0 lukemin Tomas Berdychin.

John Isner on joutunut pelaamaan useita erittäin rankkoja otteluita, joten tässäkin asiassa selkeää etua on annettava Rafael Nadalille! John Isner on erittäin isokokoinen pelaaja, joten missähän fyysisessä kunnossa yhdysvaltalainen mahtaa tässä ottelussa olla? Montrealissa John Isner oli niin väsynyt Washingtonin turnauksen jälkeen, että hommasta ei tullut yhtään mitään. Nyt kieltämättä vaaraa on olemassa samaan lopputulokseen.

Rafael Nadal on tällä hetkellä ATP-kiertueen paras pelaaja, joten lähtökohtaisesti John Isner on lähes mahdottoman tehtävän edessä! John Isnerin syöttö on tietenkin erittäin hyvää tasoa, mutta peruspelissä Rafael Nadal on suomeksi sanottuna kuin eri planeetalta. Rafael Nadal jatkaa turnausvoittojensa sarjaa nyt Cincinnatissa.

Veikkaussivut | Tuomas