Israel U21 - Portugali U21 18.11.2013 | Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Portugali matkustaa lohkon kärkiottelussa Israelin vieraaksi.

Israel U21 – Portugali U21, merkki yli 2,5 maalia, kerroin
Israel U21 – Portugali U21, merkki yli 3,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 4,75 | 3,80 | 1,60

 

 

Lohko 8:n huippuottelussa Portugali matkustaa testaamaan Israelin päivän vireen. Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsinnat jatkuvat tänään usean ottelun voimin. Tässä lohkossa tilanne on sellainen, että Portugali johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä, mutta myös toisena olevalla Israelilla on kasassa sama määrä pisteitä. Israel on pelannut kuitenkin Portugalia ottelun enemmän. Israel sekä Portugali ovat olleet tässä lohkossa erittäin runsasmaalisia. Israel on viimeistellyt neljään otteluun vaatimattomasti neljätoista maalia, kun taas Portugalilla on kolmeen otteluun alla tehtynä kymmenen maalia. M.Dabbur on Israelin hyökkäyksessä viimeistellyt erinomaisesti kuusi maalia.

Portugalilta on puuttunut karsintojen aikana selkeä ykköshyökkääjä, sillä W.Carvalho sekä I.Cavalero ovat viimeistelleet molemmat kaksi maalia mieheen, mutta siihen se sitten melkein vierasjoukkueen kohdalla jäikin. Portugali on ehdottomasti materiaaliltaan Israelia laadukkaampi, mutta Israel tunnetaan aina vahvana kotijoukkueena ja toisekseen millekään joukkueelle pelaaminen Israelia vastaan vieraissa ei ole helppoa! Kesän sekä syksyn aikana Israel on pelannut kolme karsintaottelua kotonaan 12-3 maalierolla. Edellisessä kotiottelussaan Israel voitti Norjan murskaavasti 4-1 numeroin.

Portugali matkustaa tähän otteluun peräti kuuden ottelun voittoputkessa, joten siinä mielessä tiedossa tulee olemaan erittäin jännittävä kohtaaminen! Portugalilla on alla tuloksellisesti hyvä reissu Bakuun, sillä Azerbaizhan kaatui vieraissa 0-2 maalein. Portugalilla on itseluottamus tällä hetkellä varmasti korkealla, mutta faktaa on tietenkin sekin, että Portugali tarvitsee laajuutta maalintekoon. Portugalin parhaat maalintekijät ovat viimeistelleet vain kaksi maalia pelaajaa kohden ja se on vähän. Tänään Portugalille tarjotaan mahdollisuutta asian korjaamiseen. Tiedossa on todennäköisesti ottelussa, jossa maaleja nähdään molempiin päihin. Yli 2,5 maalia sekä jopa yli 3,5 maalia ovat hienoja valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas