Italia - Irlanti | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 18.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Italia pakkovoiton edessä Irlantia vastaan.

Italia – Irlanti, Vihje: Italia, kerroin 1,31 Betfair

Italia – Irlanti, Vihje: Italia -1,5, kerroin 2,08 Bet365

Italia – Irlanti, Vihje: Italia -2,5, kerroin 3,35 Bet365

Italia – Irlanti, Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 1,73 Bet365

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Irlanti on jätetty c-lohkon hännille aivan syystä. Sillä on yksi kisojen heikoimmista joukkueista ja kahdessa ottelussa sen verkkoon on tehty yhteensä seitsemän maalia. Nyt vastassa on jatkopaikasta taisteleva Italia, joka tulee pistämään kaiken likoon ottelussa, joka ei enää ratkaise Irlannin osalta mitään. Irlanti on varma putoaja, joka pelaa lähinnä ”kunniasta”.

Voitolla Italia varmistaisi jatkopaikan, mikäli Espanja ja Kroatia eivät pelaa tasan. Tasapelivaihtoehtoa onkin jo ennätetty pohdiskelemaan sopupelinä (esim. 2-2), vaikka valmentajat omissa haastatteluissaan painottivatkin joukkueiden pelaavan vain voitosta. Vastaava tilanne koettiin vuoden 2004 kisoissa, jolloin Italia putosi, kun Tanska ja Ruotsi päätyivät juuri 2-2 lukemiin. Mikäli tasuri nähtäisiin nytkin, vaadittaisiin Italialta reilua voittoa, jotta maaliero riittäisi tasapistevertailussa. Kroatian maaliero on 4:2 ja Italian 2:2, joten vähintään kahden tai kolmen maalin voitto kelpaisi Italialle.

Tasoero Irlantiin on suuri ja motivaatioetu on selvästi vahvemmalla Italialla. Siksi rohkenen pelata jopa kolmen maalin voittoa Italialle, joka kohtaa ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa itseään selvästi heikomman joukkueen.

Veikkaussivut | fc1893