Italia - Ruotsi 9.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Italian voittoputki alkuillan kohtaamisessa Ruotsia vastaan?

Italia – Ruotsi (+7,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,28 | 3,65 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Italia saa alkuillan ottelussa vastaansa Ruotsin. Tähän mennessä molemmat joukkueet ovat ehtineet pelaamaan neljä ottelua. Italia on voittanut jokaisen ottelunsa, kun taas Ruotsi on pystynyt nappaamaan vasta yhden voiton. Ruotsilla olisi eilen ollut äärimmäisen tärkeää napata voitto Turkkia vastaan, mutta lopulta Turkki nappasi selkeästi voiton 74-87 lukemin. Materiaaliltaan Ruotsi on turnauksen heikoimpia joukkueita, joten tehtävä tänäänkään ei tule olemaan helppo.

Italia onnistui puolustamisessa etenkin Suomea vastaan aivan käsittämättömän hyvin ja toisekseen myös heittopeli on italialaisilla ollut erinomaisessa kunnossa! Italia ei ole vielä kokenut ainuttakaan tappiota ja kaiken järjen mukaan Italia ei sitä tule kokemaan tässäkään ottelussa. Italian osalta jatkoonpääsy lohkosta on ollut selvää jo oikeastaan kauankin sitten, mutta varmasti Italia on motivoitunut myös tähän otteluun.

Ruotsi voitti haluttoman Venäjän kolmannella ottelukierroksella, mutta sen jälkeen tai sitä ennen ruotsalaiset eivät saaneet yhtään mitään aikaan. Ruotsi pelaa täysin kahden NBA-pelaajansa varassa ja itseyrittäminen on vahvasti mukana kyseisten pelaajien peliesityksissä mikäli homma ei ala samantien toimimaan. Vaikuttaa ehdottomasti selkeältä Italian voitolta.

Veikkaussivut | Tuomas