Saavatko sveitsiläisfanit jälleen aihetta juhlaan?

Jääkiekon MM-kisojen A-lohko on tänä vuonna melko mielenkiintoinen. Lohkon suurin voittajasuosikki on tietenkin isäntämaa Venäjä, mutta punakoneen takana on todella tasaista. Yksi yllätysvalmis joukkue on vuonna 2013 aina MM-finaalin asti itsensä taistellut Sveitsi. Alppimaalla on kasassaan jälleen kilpailukykyinen joukkue joka voi parhaimmillaan yltää urotekoihin.

Erityisesti kahden suurmaan Ruotsin ja Tshekin tilanne on aivan MM-kisojen alla yllättävänkin huono, mikä tippuu täysin Sveitsi laariin. Mikäli Sveitsi pystyy yllättämään jommankumman tai vaikka molemmat edellä mainituista maista niin joukkueelle on hyvät saumat yltää lohkon kakkossijalle mikä takaisi mahdollisesti helpon jatko-ohjelman pudotuspeleihin.

Sveitsillä on nimettynä tällä hetkellä MM-joukkueeseen kuusi NHL:n pelaajaa. Maalivahti Reto Berra, puolustajat Raphael DiazChristian Marti ja Yannick Weber sekä hyökkääjät Sven Andrighetto ja Nino Niederreiter vahvistavat Sveitsiä. Erityisesti Reto Berra on paljon vartijana mikäli Sveitsi haluaa menestyä kisoissa. Myös Mikko Koivun ja Mikael Granlundin joukkuekaverin Nino Niederreiterin on pantava parastaan silloin kun joukkue kaipaa ratkaisijoita. Sveitsin jääkiekko maajoukkueen suurin liideri ja maan supertähti puolustaja Roman Josi pelaa vielä Stanley Cup pudotuspelejä Nashville Predatorsin paidassa, mutta päävalmentaja Patrick Fischer jätti vielä yhden kisapassin leimaatta ihan siltä varalta, mikäli Nashville sattuu tippumaan San Joselle varhaisessa vaiheessa.

Peliyhtiö Unibet antaa Sveitsin maailmanmestaruudelle kisojen seitsemänneksi pienimmän kertoimen 61,00. Mestaruutta Sveitsi tuskin pystyy voittamaan, mutta veikkaamalla joukkueen neljän parhaan joukkueen voit saada rahasi takaisin 7,50 kertaisesti. Sijoituksille 1 – 3 kerroin on jo tuplasti isompi 15,00, mikä kieltämättä alkaa hieman houkutella.

Lyö tästä vetoa Sveitsin puolesta!

Tutustu myös muuhun MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA