Jääkiekon MM Ruotsi - Suomi 20.5.2017 kello 20:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Juhamatti Aaltonen tekee maalin, kerroin 7.00, Unibet >>

Leijonafanit saivat melkoista hoitoa haavoihinsa kun Suomi kaatoi kuin kaatoikin USA:n puolivälierässä. Kölnin ihme voi tästä vielä paisua, mutta nyt tulee vastaan rakas vihollinen Ruotsi. Onko ruotsalaisilla rotsit auki ja laittaako leijonat länsinaapurin pronssipeliin?

Lauri Marjamäen selkään on suorastaan sadellut puukkoja ja onhan se peli nyt ollut ihan karmeaa kuralätäkköä joissain kohti. Nyt puukkoja on noudettu häntä koipien välissä pois Marjamäen selästä, mutta tässä on vielä monelle se ilkkumisen paikka. Jos voittoa ei Ruotsista tule, monet saavat vettä lisää myllyynsä ja puuhaavat potkuja Latelle. Taas on siis näytön paikka, vaikka paikka neljän sakissa on jo yli odotusten.

Suomi kohtaa siis Ruotsin, toisessa ottelussa on melkoinen taisto odotettavissa Kanadan ja Venäjän välillä. Suomen voitto olisi tässä huima saavutus ja melkoinen tasonnosto edelleen. Sanotaan nyt näin että ei se mahdotonta ole, mutta yllätyskortit alkavat olla nyt jo aika vähissä. Laitetaan Juhamatti Aaltosen maali tähän vinkkiin, sille kerroin 7.00. Nyt saa maali tulla.

Pistevetoon täkyjä

Ottelussa todennäköisesti tehdään maaleja, mutta jos Leijonat puolustaa samaan tapaan kuin USA:ta vastaan ja Säterillä on taas hyvä päivä, niin kaikki on mahdollista. Siinä tapauksessa matsista tulee varsin vähämaalinen, mutta tuolloin yhdelläkin maalilla voi saada vedot osumaan pistevedossa vaikka kolmelle pelaajalle.

Suomalaispelaajien pistevedot alkavat n. 2.00 kertoimesta, sieltä voisi kupongille taas heittää Sebastian Ahoa (1.95), Valtteri Filppulaa (2.10) ja tietty Mikko Rantasta. (2.15).

Povataan me vinkissä vähämaalista peliä ja alle 3.5 maalin peliä. Sille Unibet antaa kertoimen 3.10. Toki voi olla että neljä maalia tehdään jo avauserässä.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Ottelussa alle 3.5 maalia, kerroin 3.10, Unibet >>