Jääkiekon MM USA - Suomi 18.5.2017 kello 17:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa yli 5.5 maalia, kerroin 2.16, Unibet >>

Suomi oli Kanadaa vastaan samanlainen vastaantulija kuin merimerkki Ruotsinlaivalle. Nyt pitää saada jotenkin tästä myllystä vielä yksi vaihde lisää, muuten tämä jää Suomen viimeiseksi otteluksi näissä peleissä.

Unibet ja monet muut vedonlyöntiyritykset ovat asettaneet USA:n vahvaksi ennakkosuosikiksi, ja näin se on todettava että onkin. Jenkkien pitkävetokerroin on 1.60, kun Suomella se on 4.50. Tasapelistä saa myös kohtuullisen kertoimen, 4.90.

Vaikka tässä kuinka haluaisi että Leijonat menisivät jatkoon, niin ei voi muuta todeta kuin että se olisi näiden kisojen yksi isoimmista yllätyksistä. Jenkit on pelanneet kohtuullisen mainiota lätkää ja ei todellakaan tuurilla voittaneet Kölnin lohkoa. Suomelle uusi paikka pelata, uusi mahdollisuus myös?

 Ajoittain ihan hyvän näköistä peliä Sveitsiä vastaan ja toki myös Kanadaa vastaan, tulos vaan oli umpisurkea. Mitäs tähän laitetaan sitten USA:ta vastaan? Sydän sanoo että Leijonat, mutta järki käskee betsaamaan Jenkeille. Laitetaan ekaan vinkkiin yli 5.5 maalia, sille kerroin 2.16.

USA:n vahva ryhmä

Jenkeillä on näissä kisoissa vahva ryhmä, se ei taida olla kenellekään enää epäselvää. Epäselvää ei ole myöskään se, että betsejä maalintekijöiden puolesta voidaan laittaa Jonny Gaudreaulle, Jack Eichelille ja monelle muulle NHL-pelaajalle. On joukossa muutama tähti, mutta Suomi voi hyvin laittaa isolla taistelulla tässä kampoihin.

Olisiko Sebastian Ahosta vihdoin ottamaan Suomi reppuselkään vai tekeekö sen vaikkapa Valtteri Filppula tai Mikko Rantanen? Näillä hepuilla on pienimmät maalintekijäkertoimet Suomelta, joten näitä nimiä voi laittaa maalintekijävetoon.

Haetaan me vinkkiin Vellu Savinaisen maali kertoimella 5.00

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Velimatti Savinainen tekee maalin, kerroin 5.00, Unibet >>