Jalosella pohdittavaa – Detroit putosi, Pulkkinen jyrää vielä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen on aiemmin ilmoittanut odottavansa yhtä hyökkääjää kahdesta vaihtoehdosta, jotka lienevät Teemu Pulkkinen ja Valtteri Filppula. Jalonen on myös kertonut odottavansa vahvistuksia vain ensimmäisen pudotuspelikierroksen ajan.

Jalosen laskelmiin saattoi tulla viime yönä hieman muutoksia, sillä Filppulan Tampa Bay Lightning voitti kotonaan Pulkkisen Detroit Red Wingsin maalein 2-0 ja jatkaa pudotuspelien toiselle kierrokselle. Pulkkinen taas on niin kovassa vireessä farmijoukkue Grand Rapids Griffinsissa, että pitää joukkuetta mukana pudotuspeleissä lähes yksinään.

Pulkkinen teki taas kaksi maalia, kun Griffins otti pakkovoiton Toronto Marliesista maalein 5-2. Toronto johtaa sarjaa 2-1, ja jatkoon pääsee kolmella voitolla. Sarja on seuraavan kerran katkolla sunnuntain vastaisena yönä.

Jos Jalonen odottaa tuon sarjan päättymistä tappiin asti eikä Pulkkinen vapaudukaan, olisi mahdollisesti enää muutama päivä jäljellä NHL:n pudotuspelien toista kierrosta. Kuinkas sitten suu pannaan?

Suomen maalintekokalusto on tällä hetkellä niin kapea, että joku sinne on saatava. Petri Kontiolan laitureina on tällä hetkellä kolmos- ja neloskentän työmyyriä. Jos rapakon takaa ei tule ketään, uskoisin, että Olli Palola nostetaan jollain tekosyyllä vielä mukaan.

 

Veikkaussivut | Kimmo