Jarkko Immonen palaa Liigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/12/2017
Jaa tämä...

Jarkko Immonen palaa kotiin

Jarkko Immosen paluusta JYPin riveihin on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta nyt asialle on viimein saatu vahvistus. Swisshockeynews.ch -sivusto nimittäin uutisoi, että hyökkääjä tekee ensi kaudella paluun jyväskyläläisten riveihin.

Immonen tahkoaa tällä hetkellä Sveitsin liigan finaaleja Zugin paidassa. Suomalainen iski kuluvalla kaudella runkosarjassa 49 pelissä tehot 12+14=26. Pudotuspeleissä pisteitä on puolestaan kertynyt 11 matsissa 4+6=10.

Sentteri on kuitenkin sivussa joukkueensa seuraavasta ottelusta Berniä vastaan, sillä Immonen sai pelikiellon selästä taklaamisesta. Jo aiemmin oli tiedossa, että hyökkääjä ei jatka enää tämän kauden jälkeen Sveitsin liigassa.

Immonen on jo aiemmin todennut, että hän tulee Liigassa pelaamaan ainoastaan JYP-paidassa. Kokenut sentteri on iso vahvistus Suomen jäille.

JYP ei ole halunnut vielä kommentoida Immosen paluuta, sillä joukkue keskittyy ainoastaan meneillään olevaan välieräsarjaan KalPaa vastaan. Ottelut jatkuvat tänään Kuopiossa jännittävästä tilanteesta, sillä JYP onnistui tasoittamaan tiukan ottelusarjan 2-2:een. Immosen hankinnasta ilmoitetaan virallisesti varmasti vasta, kun JYPin kausi päättyy.

Lue tästä ennakko illan KalPa-JYP -matsiin!

Katso parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin Nordicbetiltä>>

Lue myös:

Leijonilla kolme NHL-vahvistusta MM-kisoihin
VIDEO: Suomalaistähdet lukevat twiittejä itsestään