Jarkko Niemisellä surkea arpaonni - Djokovic heti vastaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

KUVA:  AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 22.5.2015

Tenniksen kauden toinen Grand Slam -turnaus, Ranskan Avoimet käynnistyvät pääsarjan osalta tämän viikon sunnuntaina. Tänään arvottiin pääsarjan kaaviot ja mukana arvonnoissa oli myös Suomen Jarkko Nieminen. Valitettavasti arpaonni oli pahin mahdollinen, sillä jo ensimmäisellä kierroksella suomalainen joutuu kohtaamaan Ranskan Avointen suurimman mestarisuosikin, Serbian Novak Djokovicin.

Ensimmäistä Ranskan avointen voittoaan hakeva Djokovic on ollut erinomaisessa pelivireessä koko alkukauden. Serbialainen ei ole voittanut Roland Garrosilla mestaruutta kertaakaan, mutta muita Grand Slameita hänellä on voitettuna hurja määrä. Vaikka Roland Garrosilla mestaruutta ei olekaan vielä tullut, kevään massakiertueen aikana serbialainen ei ole hävinnyt otteluakaan.

Niemisen ja Djokovicin välinen kohtaaminen tullaan pelaamaan Roland Garrosin keskuskentällä, mutta uutisen kirjoittamishetkellä on vielä toistaiseksi epäselvää, että mikä tulee olemaan kamppailun ajankohta.

Nieminen ja Djokovic ovat kohdanneet viisi kertaa aiemmin ja Djokovic johtaa voitoin 4-1. Edellinen kohtaaminen pelaajien välillä käytiin Monte Carlosta 2013, jolloin  Djokovic voitti lukemin 6-4, 6-3.

Niemisen kohdalla keskustelut käyvät jälleen kuumana suomalaisen lopettamispäätöstä kohtaan, mutta hän on vakuuttanut, että olo on sellainen, jotta ura jatkuisi myös tämän kauden päätteeksi.

Ranskan Avointen karsinnat pelataan päätökseen tänään. Viimeisellä karsintakierroksella yhteen iskevät muun muuassa Igor Sijsling ja Marius Copil sekä Marco Trungellite ja Andrea Arnaboldi. Eilenhän Arnaboldin ja Paul-Henri Herbertin karsintojen toisen kierroksen ottelussa pelattiin päätöserässä käsittämättömästi yli 50 peliä ennen ratkaisun syntymistä.

Eurosport omistaa Suomessa Ranskan Avointen lähetysoikeudet ja myös tänä keväänä Eurosport tarjoaa kattavasti lähetyksiä useilta eri kentiltä. Niemisen ja Djokovicin välinen yhteenotto näytetään mitä suuremmalla todennäköisyydellä Eurosportin pääkanavalla. Myös YLE tulee näyttämään kanavillaan Ranskan Avointen tarjontaa. Kamppailuita näytetään TV2-kanavalla ja YLE Areenassa.