Dopingkäryt jatkuvat - NHL-puolustajalle pelikieltoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/10/2016
Jaa tämä...

Arizona Coyotesin puolustaja on saanut pitkän pelikiellon.

Jääkiekkojoukkue Arizona Coyotesin puolustaja Jarred Tinordi on kärähtänyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Koska hän on ensikertalainen, työehtosopimuksen mukaan puolustaja saa 20 ottelun pelikiellon.

– En ole tietoisesti käyttänyt kiellettyjä aineita. Ymmärrän kuitenkin sen, että ammattilaisurheilijana olen vastuussa siitä mitä kehooni laitan ja hyväksyn vastuuni, Tinordi kertoi NHL:n pelaajayhdistyksen tiedotteessa.

Tinordin käyttämästä aineesta ei anneta tietoja julkisuuteen. Syy on NHL:n työehtosopimuksen säännöissä.

20 ottelun pelikiellon yhteydessä Tinordi ei tule saamaan palkkaa, eli kyseinen pelimäärä vähennetään puolustajan tämän kauden palkasta.

Tinordi siirtyi kuluvan kauden alussa Arizona Coyotesiin ja sitä ennen hän pelasi Montreal Canadiensin vahvuudessa. Puolustaja on pelannut kojoottipaidassa seitsemän ottelua saalistamatta tehopisteitä.

Tinordi on debytoinut NHL-kaukaloisaa kaudella 2012-2013. Mielenkiintoisena yksityiskohtana hän on entisen NHL-puolustajan Mark Tinordin poika.

Toinen dopingkäry NHL-jäillä

Tinordi ei ole ensimmäinen pelaaja tällä kaudella, joka on kärähtänyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Puolustaja on nimittäin jo toinen laatuaan, sillä tammikuussa kielletyistä aineista kärähti Anaheim Ducksin Shawn Horcoff.

Horcoff on vapautumassa takaisin pelikelpoiseksi urheilijaksi, sillä hän kärsii viimeisen ottelun pelikiellosta Suomen aikaa viime yönä pelatulla kierroksella. Tuossa kamppailussa Ankat kohtasivat Colorado Avalanchen.

SM-liigassa pelataan torstaina peräti seitsemän ottelun mittainen kattaus. Runkosarja on tulossa päätökseen ja viikonloppuna pelataan jo ensimmäisiä pudotuspelikamppailuta.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pelaako TPS-ikoni ensi kaudella TUTOssa?
IS: KooKoo kiinnitti ensi kaudeksi uuden veskarin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa