VIDEO: Jeb Ivey siirtyy Espoo Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Espoolainen urheiluseura vahvistuu laadukkaalla pelintekijällä.

Espoo United on noussut viime kuukausien aikana suomalaiselle urheilukartalle ja uusimpana hankintana pelintekijä Jeb Ivey liittyy uuden seuran vahvuuteen. Joukkue tiedotti perjantaina kaksinkertaisen Korisliiga-finaalien MVP:n sopimuksesta vuosimallilla 3+1.

Ivey on pelannut viimeisten kausien aikana Ranskan Pro B:ssä ja sitä ennen esimerkiksi Islannissa ja Saksan Bundesliigassa. Korisliigassa Ivey tuli tutuksi KTP:ssä, Katajassa, sekä Loimaan Bisonsissa, jonka pelintekijä johdatti tuplamestaruuteen kausina 2012 ja 2013.

Vuoden ulkomaalaiseksi Korisliigassa vuonna 2012 valittu Ivey nimettiin mestaruuskausilla finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Ivey on Korisliigan kaikkien aikojen tarkin vapaaheittäjä ja eniten sekä perättäisiä onnistuneita vapaaheittoja että kolmen pisteen heittoja Korisliigassa tehnyt pelaaja. Mielenkiintoisena yksityiskohtana miehellä on myös maailmanennätys onnistuneissa kolmen pisteen heitoissa perättäisissä otteluissa. Maailmanennätys on vaatimattomasti lukemissa 177, jota tuskin rikotaan heti.

– On mahtavaa lähteä yhdessä rakentamaan Espoo Unitedin tulevaisuutta. Kun kuulin mitä Espoossa ollaan rakentamassa, suunnitelmamme kohtasivat. Tulen tekemään kaikkeni, jotta organisaatioomme kohdistetut odotukset täyttyvät tulevina vuosina. Minä ja perheemme olemme todella onnellisia paluustamme juuri Suomeen. Ivey kertoi seuran tiedotteessa.

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kevin Durant siirtyy Golden State Warriorsiin
VIDEO: Lahtelaisella koripalloilulla jälleen tuskaa – hurjia maksuhäiriöitä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa