VIDEO: Jere Karalahti kumoamassa lopettamispäätöksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/10/2016
Jaa tämä...

Kokenut kiekkoilija on perumassa lopettamispäätöksensä.

Veikkaussivut uutisoi syyskuun lopulla, että Jere Karalahden ura on lopullisesti ohi. Hän kertoi asiasta Nelosen Arman LIVE-ohjelmassa sanoen, että perheeseen on syntynyt äskettäin pieni poika ja sitä kautta on syntynyt ajatus lopettamispäätöksestä.

Karalahti on tekemässä kuitenkin täyskäännöstä, sillä hän julkaisi maanantaina hämmentävän blogikirjoituksen. Siinä Karalahti harkitsee lopettamispäätöksensä pyörtämistä ja ainakin vihjaa neuvotteluyhteyden SM-liigaan nousseeseen Jukureihin.

– Mulla olis edelleen pari vaihtoehtoa ulkomailta ja Suomesta. Kuitenkin ainoa kotimainen jengi jossa voisin nyt vetää on Jukurit, koska siellä tehdään asioita eri tavalla kuin muissa liigajengeissä. Ja olisihan siellä myös mun pikkubroidi Keni ja lankomies Henrik Koivisto, joka muuten on kauheessa lyönnissä. Vielä kun se sais mut siihen ylivoimaan ampumaan suoraan syötöstä kiekkoa riman alle ja kyllä mä toisin muutenkin paljon uusia ulottuvuuksia niiden ylivoimaan. Karalahti kirjoitti.

Ilta-Sanomien mukaan Jukurien ja Karalahden keskustelut kesällä tyssäsivät pelaajan liian kovan palkkapyynnön takia.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Espoo Unitedin SM-liigaan noususta jo ”henkinen periaatepäätös”

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa