JJK - TPS 24.6.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Sarjajumbon kurimukselle ei näy loppua.

JJK – TPS, merkki 2, kerroin 2,36 Betsson

JJK on valahtanut jälleen sarjan häntäpaikalle tasapisteisiin FC Lahden kanssa. Jyväskyläläisillä on käynyt todella huono tuuri tällä kaudella loukkaantumisten suhteen. Eero Markkanen loukkaantui ensimmäisessä ottelussa, jonka jälkeen JJK:n maaliteko takelteli pahemman kerran. Markkanen iski paluuottelussaan kaksi häkkiä muutaman minuutin sisään ja loukkaantui jälleen. Valitettavasti tätä on urheilu, eikä JJK voi Markkasen loukkaantumisten taakse tässä tilanteessa mennä.

TPS oli jyväskyläläisiä parempi 1-0 kauden avausottelussa Turussa vaikka tuossa kohtaamisessa JJK olikin pelillisesti vahvempi. TPS kuitenkin lähtee illan kohtaamiseen selvänä ennakkosuosikkina. Mielenkiintoisen lisän JJK:n ja TPS:n välisiin otteluihin antaa se, että joukkueiden välillä ovat vaihtuneet pelaajat varsin paljon. Esimerkiksi Babatunde Wusu on osunut entistä seuraansa vastaan useasti.

Vaikka JJK:n esitykset ovatkin ajoittain olleet varsin pirteitä, siltikään nykytilanteessa ei uskalla lähteä JJK:ta veikkaamaan. TPS hoitaa yhden maalin marginaalilla.