Jokereille jälleen kaksi kovaa vahvistusta - huippuhyökkääjä ja AHL-pakki! | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jokerit on hankkinut kaksi uutta pelaajaa ensi kauden KHL-miehistöönsä.

Jokerit ilmoitti verkkosivuillaan solmineensa kaksivuotiset sopimukset Niklas Hagmanin sekä AHL:stä tutun Daine Toddin kanssa.

34-vuotias Hagman vietti suurimman osan viime kaudesta Porin Ässien rivistössä. Konkarihyökkääjä pyssytti 44 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 21+17=38. Loppukaudesta mies siirtyi Sveitsin pääsarjajoukkue Fribourgiin, jossa hän teki neljässä runkosarjakamppailussa tehot 1+4=5. Pudotuspeleissä Hagman pelasi 10 ottelua tehoin 3+3=6.

– Hagmanilla on valtavasti kokemusta kansainvälisistä kaukaloista ja maailman kovimmista liigoista. On tärkeää, että ryhmästämme löytyy myös tämänkaltaisia pelaajia, kun siirrymme uuteen sarjaan. Pelillisesti hän tuo joukkueeseemme maalintekotaitoa, luisteluvoimaa ja monipuolisuutta, kommentoi Jokereiden GM Jari Kurri.

27-vuotias Todd taas on viettänyt koko uransa rapakon takana Pohjois Amerikassa. Päättynyt kausi oli miehelle ensimmäinen AHL-kentillä ja tulokassesonki sujuikin häneltä erittäin mallikkaaseen tahtiin. 54:ssä pelaamassaan ottelussa kanukkipakki leipoi kasaan tehot 4+28=32.

– Näemme Toddissa paljon potentiaalia. Hän on hyvin liikkuva, oikealta puolelta laukova, kiekollisesti lahjakas puolustaja. Teknisten ominaisuuksien lisäksi hän on kaukalossa kova taistelija, Kurri kuvaili.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut