Jokerit - Lukko 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

Kirkkaat valot ja tärkeät pisteet.

Jokerit – Lukko, Merkki 1, Kerroin 1.60 Unibet

Helsingissä pelataan sekä runkosarjan voitosta että säälipleijaripaikasta, kun vastakkain ovat sarjakärki Jokerit ja yhdeksäntenä oleva Lukko. Kummallakin joukkueella panosta riittää vaikka muille jakaa.

Jokereiden hulppea yli kymmenen pisteen sarjajohto on kutistunut vain kahteen pisteeseen JYPin tullessa kovaa vauhtia takaa. Jokereilla on vielä kahden pisteen sarjajohto, mutta peli enemmän pelattuna kuin jyväskyläläisillä. Näin olleen Jokereilla ei ns. ”helppoihin” pistemenetyksiin olisikaan varaa lainkaan. Jokerit ovat kärsineet viime aikoina maalinteko-ongelmista. Joukkue on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa vain viisi maalia. Helsinkiläiset saivat viime kierroksella jälleen mukaansa Ben Eavesin, joka varmasti pelituntuman takaisin päälle saadessaan on kova vahvistus joukkueen pistetehtailuun. Tänään narrinuttuihin paluun tekee pelikieltonsa kärsinyt Jarkko Ruutu, joka tuskin pistetehtailussa juurikaan on avuksi, mutta johtohahmona varmasti tärkeä helsinkiläisille. Muistaako Jarkko keskittyä pelaamiseen eikä niin sanottuun oheistoimintaan?

Raumalaiset ovat kärsineet viime aikoina vähintään samanlaisesta tehottomuusongelmasta kuin helsinkiläiset. Joukkue joutuukin kovaan paikkaan tänään Hartwall Areenalla, kun vastaan asettuu erittäin vahvasti omassa päässä esiintyneet Jokerit. Raumalaisten tulisi saada myös oma pää tukittua, sillä viime aikoina on kiekko käynyt Petri Vehasen selän takana aivan liian useasti. Lukko on toistaiseksi kiinni säälipleijaripaikassa, mutta siinä pysyäkseen se tarvitsee pisteitä, sillä Blues ja Pelicans ovat yllättävän lähellä pleijariviivan alapuolella.

Luotetaan Jokereiden hoitavat rutiinipisteet raumalaisista.

Veikkaussivut | Oskari