Jokerit - Blues 12.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Blues turhan reissun Jokereiden vieraaksi?

Jokerit – Blues, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,57 | 4,45 | 4,70

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Sarjataulukossa Jokerit on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Blues löytyy sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Jokereiden eduksi. Jokerit voitti ennen maajoukkuetaukoa peräti kuusi ottelua putkeen, joten tällä hetkellä Jokereita voidaan pitää Liigan kuumimpana joukkueena yhdessä Kärppien kanssa. Jokerit voitti juuri ennen maajoukkuetaukoa ensin Tapparan 4-1 maalein ja sen jälkeen Ilveksen 1-2 numeroin.

Blues lähti maajoukkuetauolle kahden ottelun voittoputkessa, Blues voitti juuri ennen maajoukkuetaukoa vieraissa KalPan vaatimattomasti 0-6 numeroin. Blues on siitä huolimatta sarjataulukossa vasta sijalla kymmenen. Blues on kokenut valtavasti vastoinkäymisiä niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Tavallaan Bluesin kausi on ollut todella kurjaa seurattavaa, sillä Blues on saanut aivan liikaa vastoinkäymisiä. Bluesin kannalta hyvä asia on tietenkin se, että vierasjoukkue on päässyt maajoukkuetauon aikana harjoittelemaan lähes kokonaisella joukkueella, kun taas osa Jokereiden pelaajista ovat olleet edustamassa maajoukkueitaan. Tietenkin myös Steve Mosesin poissaolo on Jokereiden kannalta erittäin heikko asia.

Jokerit on materiaaliltaan huomattavasti Bluesia edellä ja toisekseen Jokerit jätti itsestään erittäin hyvän kuvan ennen maajoukkuetaukoa. Bluesilta ei voida ottaa mitään pois kahden viimeisimmän ottelun takia, mutta toisaalta Juuso Ikosen siirtyminen Espoosta oli pois oli tietenkin vierasjoukkueen kannalta valtava takaisku. On otettava huomioon, että Blues on vieraissa ollut erittäin heikko. Tarkemmin sanottuna Blues on vieraissa voittanut vasta kolme kamppailua. Lähtökohtaisesti maajoukkuetauon jälkeiset ensimmäiset ottelut ovat aina yllätysvalmiita, mutta Jokerit on syytä silti vetokupongille napata mukaan. Kaiken järjen mukaan Jokerit tulee jatkamaan tänään voittoputkeaan espoolaisten kustannuksella.

Veikkaussivut | Tuomas