Jokereilta avoin kirje junioreiden vanhemmille | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Helsingin Jokerit on osoittanut avoimen kirjeen seuran junioreiden vanhemmille liittyen seuran siirtymiseen KHL:ään ja sen vaikutuksista junioritoimintaan.

Helsingin Jokerit siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan KHL:ää. Tämä jättää suuren kuilun Jokereiden junioripolkuun. Yhteistyö Kiekko-Vantaan kanssa ei yksin riitä takaamaan junioreiden kehitysmahdollisuuksia aina KHL-joukkueeseen asti.

Jokerit on julkaissut tänään maanantaina avoimen kirjeen seuran junioreiden vanhemmille, jotka ovat huolissaan lastensa kehitysmahdollisuuksista.

Kirjeessä muun muassa todetaan, että kuilu KHL:n ja A-junioreiden/Mestiksen välillä on liian suuri. Jokerit pyrkii saamaan yhteistyöseuran myös Liigasta.

– Pelaajan nousujohteinen kehitys vaatii oikeanlaisen ympäristön ja vaatimustason. A-nuorten, Mestiksen ja KHL:n välille tarvitaan askelma, joka helpottaa pelaajan nousua edustusjoukkueeseen. Tämä on se porras, jonka ratkaisemiseksi teemme tällä hetkellä määrätietoisesti töitä. Lähdemme siitä, että jatkossa meillä on yhteistyöseura niin Mestiksessä kuin Liigassa.

Lue koko avoin kirje tästä! >>>