Jokerit - JYP 8.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/08/2013
Jaa tämä...

Hurrikaani saapuu Liigaottelun merkeissä Helsinkiin.

Jokerit – JYP, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Jokerit – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,20 | 3,00 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä Jyväskylästä vieraaksi saapuva JYP. Sarjataulukossa Jokerit on tällä hetkellä viidentenä, kun taas JYP löytyy kahta sijaa alempaa. Tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen. Joukkueiden kolmesta viime kohtaamisesta vain yksi on päättynyt yli maalin erolla suuntaan tai toiseen. Jokerit voitti viimeksi kotonaan Ässät 5-3 maalein, mutta edellinen vierasottelu päättyi hieman yllättäen 3-2 numeroin tappioon Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. Jokereiden puolustus on paperilla Liigan kovinta ja toisekseen maalivahtitilannekin on erinomaista tasoa. Mielenkiintoinen pointti on kuitenkin siinä, että Joonas Korpisalo tulee tänään pelaamaan Jokereiden maalilla. Viime marraskuussa Jyväskylässä Joonas Korpisalo debytoi ensimmäisen kerran maalilla, mutta tänään Jokereiden kakkosvahti pääsee pelaamaan alusta lähtien.

JYPillä on ollut viime aikoina kohtalaisen selkeitä maalinteko-ongelmia, viime kierroksella JYP hävisi ensinnäkin Lukkoa vastaan Jyväskylässä 1-2 maalein. Sitä ennenhän JYP hävisi myös kolme muuta ottelua putkeen ja toisekseen niissä otteluissahan JYP onnistui vain kerran tekemään ottelua kohden yli kaksi maalia. Otteluiden alut ovat olleet vierasjoukkueelle tällä kaudella jostain syystä äärimmäisen hankalia. JYPin edellinen voittohan on itseasiassa juuri Jokereita vastaan käydyssä kamppailussa, se pelattiin Jyväskylässä viime kuun puolen välin jälkeen.

JYPin tuore päävalmentaja, Marko Virtanen on alkukaudella pyrkinyt siihen, että kiekkokontrollia saataisiin enemmän näkyviin vierasjoukkueen pelaamisessa. Aikaisemminhan JYPin peli oli hyvinkin suoraviivaista, mutta joka tapauksessa ainakaan tähän mennessä Marko Virtanen ei ole onnistunut tehtävässään. Jokereita vastaan maalintekopaikoille pääseminenkin on hankalaa ja etenkin se on tällä hetkellä JYPin tilanteessa. Lähtökohtaisesti alle 5,5 maalia on erittäin järkevä valinta mukaan vetokupongille. Rohkeimmille myös pienempikin maalimäärä on yksi mielenkiintoinen vaihtoehto.

Veikkaussivut | Tuomas