Jokerit nousi KHL:n piikkipaikalle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 09/12/2015
Jaa tämä...

Hurja alku

Helsingin Jokerit jatkoi upeita otteita KHL-jäillä, kun helsinkiläisjoukkue nappasi 6-1-vierasvoiton Admiral Vladivostokia vastaan. Jokerit on napannut seitsemästä ottelusta peräti kuusi voittoa, joten kausi on alkanut loistavasti. Suomalaisjoukkueen nimi komeilee tällä hetkellä KHL:n sarjataulukon kärjessä.

Tänään joukkueen tehomiehenä hääräsi Brandon Kozun, joka otti vastustajalta luulot pois iskemällä taululle tehot 2+2. Jokereiden muista maaleista vastasivat Peter Regin, Topi Jaakola, Ville Lajunen ja Mathis Olimb. Ottelu ratkesi heti toisen erän alussa, kun Kozun siirsi Jokerit 3-0-johtoon. Topi Jaakolan 2-0-maali jäi puolestaan pelin voitto-osumaksi.

Vieraissa voittamaton

Jokerit on voittanut tähän mennessä kaikki kauden kolme vierasotteluaan. Joukkueen vieraskiertue jatkuu edelleen, sillä seuraavaksi helsinkiläisjoukkue suuntaa Amur Habarovskin vieraaksi. Ainoastaan Dinamo Minsk on onnistunut kaatamaan tällä kaudella Jokerit, joten Amurilla on edessään todella kova urakka. Joukkue on voittanut tämän kauden kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kolme, joten ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki.

Helsinkiläiset ovat pelanneet Nizhny Novgorodista napattua 5-1-voittoa lukuunottamatta varsin tiukkoja ja vähämaalisia vääntöjä, joten 6-1-murskavoitto oli tähän väliin erinomainen suoritus. KHL-kauden alku lupaa Jokereille huikeaa sesonkia, vaikka kausi onkin vasta alussa. Monet uskoivat, että Jokerit ei yllä tällä kauden yhtä hyvään suoritukseen kuin viime kaudella, mutta alku näyttää hyvältä.

6-1 in Vladivostok, Brandon Kozun 2+2. Now to Khabarovsk! ???#Jokerit #KHLfi

Kuva, jonka @jokerithc julkaisi

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL:stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Devils-hyökkääjä joutuu päättämään kiekkouransa!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?