VIDEO: Jokereiden puolustajan ura tullut päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/01/2016
Jaa tämä...

Jokereiden terveysongelmat saavat jälleen lisää käänteitä.

Sunnuntaina Helsingin Jokerit uutisoi verkkosivuillaan, että Oskari Korpikarin ura on tullut päätökseen. Puolustajalla on sydänperäinen vaiva, eikä se mahdollista pelaamista ammattilaisena.

Lopettamispäätös syntyi tutkimusten jälkeen. Korpikari pystyy elämään normaalisti ja harrastamaan liikuntaa, mutta ammattina jääkiekko ei tule enään kysymykseen.

Korpikari ehti pelaamaan KHL:n ainoassa suomalaisjoukkueessa kuluvalla kaudella 11 ottelua. Niissä puolustaja saalisti muutaman syöttöpisteen. Ensimmäisellä KHL-kaudellaan Korpikari edusti Jokereita 28 pelissä tehden seitsemän tehopistettä. Lisäksi playoffseissa hän pelasi 11 kamppailua.

-Normaalia elämää pystyy jatkamaan, mikä on hieno asia. Varmasti joitain asioita pitää ottaa huomioon, etteivät riskit lisäänny, mutta on ehdottomasti hyvä, että vaiva löydettiin, Korpikari jutteli.

-Kun asioita lähdettiin tutkimaan, ja ilmassa oli paljon epätietoisuutta, oma olotilakin oli vaikeampi. Nyt aikaa on kulunut, ja kun on saanut päätökset tehtyä, olokin helpottaa, mies jatkoi.

Korpikari pelasi ensimmäisen kerran SM-liigassa kaudella 2002-2003, jonka jälkeen hän saavutti Kärppien vahvuudessa neljä Suomen mestaruutta. SM-liigassa Korpikari pelasi myös Pelicansin ja Bluesin vahvuudessa. SM-liigassa Korpikari ehti pelata yhteensä noin 500 runkosarjapeliä tehoin 24+57=81 ja 104 playoff-ottelua pistein 4+14=18.

SM-liigan lisäksi Korpikari on päässyt edustamaan Suomen maajoukkuetta. Miesten maajoukkueessa hän pelasi 11 ottelua, ja alle 20-vuotiaiden riveissä Korpikari saavutti kerran MM-pronssin.

Korpikari haluaa kiittää kaikkia häntä tukeneita ihmisiä vuosien ajalta.

-Tietysti lähimmäiset, pelikaverit, valmentajat, fysiot, huoltajat ja fanit – koko jääkiekkoyhteisö. Onhan tämä ammattina niin hieno, että äärimmäisen kiitollinen olen kaikille kaikesta, Korpikari päätti.

Jokerit on seuraavan kerran kaukalossa jo tänään, kun suomalaisjoukkue matkustaa todellisessa huippuottelussa SKA Pietarin vieraaksi.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Jokerit tiedote

Lue myös:
Jagr ja Chewbacca olivat fanien suosikit läpiajokisassa
NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa