Tiistai 27.2. Jokerit - SKA Pietari, KHL:n kärkimatsi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

KHL:ssä suurimmalla osalla joukkueista on tiistaina paluu taas arkeen kun KHL:n runkosarja vetelee viimeisiään. Pari matsia vielä ja tiedetään pudotuspelivastustajat. KHL pudotuspelit alkavat Jokereiden osalta jo tämän viikon lauantaina, joten nyt pitää olla jo iskussa. Mihin isku riitää olympiakullan väsyttänyttä SKA Pietaria vastaan? Onko vastustaja nälkäinen vai vieläkö jano vaivaa?

Jokereiden pelit ennen taukoa olivat melkoista ylä- ja alamäkeä, mutta nyt tosissaan pitäisi se pudotuspelivaihde löytyä jo tähän SKA Pietari ja tulevaan Dinamo Riika -matsiin. Jokerit pelasi ennen taukoa todella niukkoja pelejä, maalit 10 viimeisessä pelissä olivat vain 21-21, joten alle 4,5 maalin jäätiin keskiarvoissa.

Tässä ottelussa voi olla luvassa melko mielenkiintoinen peli, sillä olympiakultaa voittaneen OAR:n joukkueen runko muodostui isosti SKA:n pelaajista. Tuskin siellä on pelkällä jaffalla juhlittu, sen verran iso saavutus tuo juttu on. Antaako valmennusjohto esimerkiksi vapaapäivää Kovalchuk – Datsuyk kaksikolle, se jää nähtäväksi. Aikaerorasitus taitaa olla tiistaina pahimmillaan, joten kyllähän tuo Jokereiden kerroin alkaa tuoksahtamaan ihan tuoreelle?

Jokerit voittoon?

Jokereille voitto olisi tietenkin henkisesti todella kova juttu ja nyt pitäisi saada monta onnistumista kehiin, jotta hillopurkki saataisiin taas auki pudotuspeleihin. Jos Jokereiden peli näyttää samalle kuin ennen olympiataukoa, niin ei sillä pelillä pitkälle keväälle mennä. Toivottavasti jokeripakka on tuoreella jalalla liikenteessä.

Tähän matsiin voi heitellä myös maalintekijävetoon Eeli Tolvasta, saihan mies taas maalihanan auki maajoukkueessa ja toivottavasti tuo heijastuu myös Jokeripeleihin. On myös mielenkiintoista nähdä millä kentällisillä Jokerit tähän peliin tulee ja näilläkö sitten lähdetään kohti pudotuspelejä? Tulosvetoon ei kauhean isoja lukemia kannata välttämättä hakea, molemmat varmasti lähtevät taas puolustuksen kautta. Ja yleensä kun tämä varoitus on annettu, tietää se sitä että maaleja tulee kuin kaatamalla. Ei kai sentään? Pääasia että Jokerit voittaa.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot