Jokerit täydellä nipulla Medvescakin kimppuun! - Tässä ketjut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2014
Jaa tämä...

Jokerit isännöi maanantaina Medvescak Zagrebia ilman loukkaantumishuolia.

Jokerit lähtee maanantai-iltaiseen KHL-matsiin Medvescak Zagrebia vastaan kerrassaan mahtavista lähtökohdista. Narripaidat astelee kaukaloon nimittäin ”täydellisellä” kokoonpanollaan, sillä joukkueella ei ole enää yhtäkään pelaajaa sairasosastolla.

Jokerit saakin nyt kokoonpanoonsa muun muassa kaksi viimeistä ottelua huilanneen Jere Karalahden. Konkari-pakki joutui huilaamaan kaksi ottelua alavartalovamman takia, mutta on jälleen täydessä pelikunnossa.

[ Tänään KHL:ssä monta mehevää matsia! Tsekkaa Veikkaussivuilta ilmainen vihje Neftehimik-Barys Astana -matsiin! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Loukkaantumisista vapaa kokoonpano merkkaa myös sitä, että Jokereilta löytyy monen monta pelaajaa huilivuorosta katsomon puolelta. Puolustajat Oskari Korpikari ja Daine Todd sekä hyökkääjät Johan Harju, Eetu Pöysti ja Jani Rita seuraavat matsia tällä kertaa poppari-osastolta.

Esimerkiksi ruotsalaishyökkääjä Harjun tilanne alkaa olla varsin tukala Jokerien leirissä. Peli ei ole kulkenut lainkaan toivotulla tavalla ja huilivuorot ovat tulleet kauden aikana erittäin tutuksi.

Joukkue on pelannut yhteensä 13 ottelua, mutta Harjulle pelejä on kertynyt vain kuusi kappaletta. Näissä matseissa ruotsalainen on merkannut pistetililleen kaksi syöttöpongoa.

Jokerit keikkuu illan otteluun lähdettäessä KHL:n läntisen konferenssin kolmospaikalla 32 pisteen potillaan. Zagreb on taas saanut haalittua kasaan vain 12 pistettä 13 pelaamastaan ottelusta.

Tässä Jokerien kentälliset maanantain Zagreb-matsiin:

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
67 Linus Omark – 32 Riku Hahl – 76 Jere Sallinen
61 Tommi Huhtala – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
18 Semir Ben-Amor – 71 Kurtis McLean – 14 Tomi Mäki

13 Ryan Gunderson – 47 Ville Lajunen
55 Atte Ohtamaa – 10 Jere Karalahti
6 Topi Jaakola – 4 Ossi Väänänen

31 Riku Helenius
(1 Henrik Karlsson)

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut