Jokerit teki pelaajahankinnan, maajoukkuepuolustajalle jatkopahvi | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ossi Väänänen jatkaa Jokereiden riveissä seuraavat kaksi kautta. Narrinutut tekivät sopimuksen myös uuden pelaajan kanssa.

Ossi Väänänen ei ole edustanut Suomessa muita seuroja kuin Jokereita. Maajoukkueen runkopuolustajiin kuuluva peluri on toiminut Jokereiden kapteenina viimeiset neljä kautta.

– Väänänen pelasi erinomaiset olympialaiset Sotshissa ja on omassa roolissaan puolustavana puolustajana Euroopan eliittiä. Hän tuo pitkäaikaisena jokerina myös jatkuvuutta KHL:ssä pelaavaan joukkueeseen, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Todellisen pelaajakaappauksen Jokerit teki hankkimalla amerikkalaispakki Ryan Gunderssonin Ruotsin SHL:sta. Gundersson oli kuluneella kaudella koko sarjan tehokkain puolustaja iskemällä 54 ottelussa tehot 8+33=4. Hän on majaillut sarjassa puolustajien pistepörssin kärkisijoilla myös edelliset kaksi kautta.

– Gunderson on ollut kolmella viime kaudella Ruotsin liigan johtava kiekollinen puolustaja. Hän on todellinen huippu-urheilija ja tuo valtavasti taitoa joukkueemme peräpäähän, Kurri kuvailee. 

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut