Jokipojat - SaPKo 16.10.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö SaPKo turhan reissun Joensuuhun?

Jokipojat – SaPKo, merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,52 | 4,64 | 4,46 

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelutarjontaa, Joensuussa yhteen iskevät Jokipojat sekä vieraaksi saapuva SaPKo. Sarjataulukossa tällä hetkellä Jokipojat on seitsemäntenä, kun taas puolestaan SaPKo löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä. Jokipojat on kotonaan ollut tähän mennessä äärimmäisen vakuuttava, vaikka muuten alkukausi on ollut epätasaista pelaamista. Jokipojat on kotonaan onnistunut nappaamaan pisteitä erinomaiseen tahtiin, esimerkiksi TuTo sekä KooKoo ovat huippujoukkueista joutuneet toteamaan joensuulaiset paremmikseen.

Jokipojat on kotonaan tottunut alkukaudesta tekemään erinomaisia maalimääriä, kun taas vieraaksi saapuva SaPKo ei pysty maalintekoon sitten vahingossakaan! SaPKolla on ollut käsittämättömän suuria maalinteko-ongelmia, sillä kaiken kaikkiaan savonlinnalaisryhmä on maalinteossa onnistunut yksitoista kertaa. Sitä lukemaa voidaan pitää surkeana suorituksena. Kaiken kaikkiaan SaPKon puolustus ei ole missään tapauksessa ollut Mestiksen heikointa, sillä esimerkiksi tilastollisesti Peliitoilla sekä JYP-Akatemialla on mennyt heikommin. Se ei vain ole SaPKoa auttanut, sillä jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli.

Varsinaisella peliajalla SaPKo on voittanut yhteensä kaksi ottelua, joten ei liene kenellekään yllätys se, että pisteitä on kasassa tähän mennessä kahdeksan. Vieraissa SaPKo ei ole voittanut vielä otteluakaan. Kaiken kaikkiaan viisi vierasottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota. SaPKo on tehnyt vieraissa yhteensä neljä maalia. Joensuussa tiedossa tulee olemaan äärimmäisen vaikea ilta. Kotivoitto on lähtökohta tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas