VIDEO: Jose Mourinho allekirjoittanut tulevan sopimuksen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Portugalilaisvalmentaja nähtäneen ensi kaudella Englannissa.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United ja portugalilaisvalmentaja Jose Mourinho ovat päässeet sopimukseen siitä, että Old Traffordin isännät saavat ensi kaudeksi uuden päävalmentajan. Asiasta kertoo Sunday Express.

Mourinhoa on uumoiltu jo pidemmän aikaa Manchester Unitedin päävalmentajaksi. Sunday Expressin mukaan he ovat jo allekirjoittaneet sopimuksen ja se tullaan julkistamaan seuraavan kahden viikon sisällä.

Manchester United olisi halunnut julkistaa sopimuksen vasta, kun kuluva kausi tulee päätökseen, mutta tieto sopimuksen allekirjoituksesta on jo ehtinyt leviämään. Itseasiassa punaisten johto halusi myös kiirehtiä sopimuksen kanssa, koska Sunday Expressin mukaan PSG oli lähestynyt Mourinhoa.

Manchester Unitedissa tällä hetkellä päävalmentajana oleva Louis van Gaal ei jatka punaisissa ensi kaudella, sillä hänen sopimuksensa päättyy. Portugalilaisluotsin on tarkoitus aloittaa manchesterilaisten peräsimessä kesällä.

 

Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua, kun Leicester taistelee pisteistä Swanseaa vastaan ja Sunderland saa vieraakseen Arsenalin.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapalloosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Sunday Express, Yle Urheilu

Lue myös:
Barcelona-tähti saa tukea joukkuekaveriltaan vaikeana aikana
VIDEO: FC Hakalla jälleen talousongelmia – pelaajasiirtoja rajoitetaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa