Ässät hankki Pohjois-Amerikasta kovuutta Poriin! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Mielenkiintoinen hankinta

Porin Ässät tiedotti mielenkiintoisesta hankinnasta, sillä joukkue on hankkinut riveihinsä kanadalaisen Josh Grattonin. 32-vuotias laitahyökkääjä tunnetaan Pohjois-Amerikassa kovaotteisena pelimiehenä, joten Gratton tuo väriä Liigaan.

– Gratton tuo kokemusta joukkueeseen. Halusimme kokemusta koppiin ja voittamisen kulttuuria. Hän on voimalaituri, joka tuo leveyttä ja mahdollisuuksia eri kentällisiin, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola totesi joukkueen tiedotteessa.

Gratton itse kertoi Ässien tiedotteessa, että hän on halunnut tulla jo pidemmän aikaa Suomen jäille. Nyt mies liittyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

– Tämä on hieno ja mielenkiintoinen mahdollisuus. Olen halunnut jo muutaman vuoden ajan tulla pelaamaan tätä sarjaa ja nyt AHL-mestaruuden jälkeen aika oli kypsä. Olen voimahyökkääjä, joka tuo myös johtajuutta joukkueeseen. Pelaan kovaa ja taistelen tilanteet loppuun saakka, hyökkääjä sanoi.

Gratton pelasi viime kaudella AHL:ää Manchester Monarchsin riveissä 53 ottelua tehoin 6+8=14. Miehellä on vyöllään yhteensä 86 NHL-ottelua Philadelphia Flyersin ja Phoenix Coyotesin riveistä.

Jääkiekkoliigat käynnistyvät lähiaikoina. Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa tuttuun tapaan loistavat kertoimet eri kiekkoliigoihin

Lue myös:
Tuukka Raskin harteille kasataan jälleen iso vastuu ensi kaudella!

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

unibet