Hurricanes-leirillä näytönpaikan saanut nuorukainen käytti tilaisuutensa hyväksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 07/10/2016
Jaa tämä...

NHL-seurojen kesäleirit ovat parasta aikaa käynnissä, ja monet nuoret pelaajat ovat leirillä antamassa näyttöjä sekä vakuuttamassa valmentajia siitä, että he ansaitsevat paikan pelaavassa kokoonpanossa heti kauden ensimmäisestä vihellyksestä lähtien.

Yksi, niin sanottua kehitysleiriä, tällä hetkellä käynnissä pitävä seura on monta suomalaista kesällä riveihinsä haalinut Carolina Hurricanes. Hurrikaani-paidat pyysivät paljasjalkaisen Carolinilaisen Josh Wilkinsin antamaan viikonloppuja näyttöjä siitä, mitä hän osaa. Viime kaudella USHL:ssä Sioux City Musketeersin paidassa pelannut Wilkins pisti parhaat kikkansa pöytään kehitysleirin rangaistuslaukauskilpailussa ja veivasi kuluvan kesän komeimman rankkarimaalin tähän malliin:

 

Nähtäväksi jää tuoko Wilkinsin juonikas rangaistuslaukausmaali 19 – vuotiaalle nuorukaiselle pelipaikan ensi kaudella Carolinassa. Se kuitenkin on varmaa, että suomalaisten jääkiekkofanien kannattaa kääntää katseensa ensi kaudella Raleighin osavaltion suuntaan. Hyvällä lykyllä Carolina Hurricanesin pelipaidan pukee päällensä ensi kaudella peräti kolme nuorten maailmanmestaruuden voittanutta suomalaista, Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho ja Aleksi Saarela. Joukkueen valmentajana toimii keväällä, Venäjän MM-kisoissa, Kanadan aikuisten maailmanmestaruuteen luotsannut Bill Peters.

Lue myös:

VIDEO: RIOSTA JÄLLEEN YKSI POISJÄÄNTI – THOMAS RÖHLER LOUKKAANTUNEENA?

VIDEO: PORTUGALILLE LOISTOUUTISIA – PEPE PELAA EM-FINAALISSA

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa