Jukurit - JYP-Akatemia 18.9.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Onko JYP-Akatemia vailla mahdollisuuksia Jukureiden vieraana?

Jukurit – JYP-Akatemia (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,35 | 5,30 | 5,15 

 

Mikkelissä Jukurit saa vieraakseen JYP-Akatemian. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. Jääkiekon Mestis saatiin viime viikolla täyteen vauhtiin ja juuri sitä sanaa voidaan käyttää varsinkin Jukureiden alkukaudesta. Jukurit lähti myös tähän kauteen suurimpana mestarisuosikkina ja kausihan onkin Jukureilla alkanut täydellisesti. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat Jukureille tuottaneet kaksi voittoa, kahdeksan tehtyä maalia ja vain kaksi päästettyä maalia. JYP-Akatemia tulee olemaan tälläkin kaudella erittäin kotiriippuvainen joukkue ja siitä saatiin heti näyttöä kahden ensimmäisen kierroksen aikana. JYP-Akatemia voitti avausottelussaan Jyväskylässä K-Vantaan 3-1 maalein, mutta heti perään vieraissa JYP-Akatemia hävisi KooKoota vastaan 4-1 numeroin.

Jukurit voitti viimeksi Joensuussa Jokipojat 2-6 maalein ja itseasiassa Jukureiden esitys oli lyhyesti sanottuna täydellinen. Jukurit pelasi Jokipoikia vastaan mahtavan ottelun, joten ei ole yllätys kenellekään, että Jukurit on tälläkin kaudella Mestiksen suurin voittajasuosikki. Jukureiden valmennus oli syystäkin iloista porukkaa ottelun jälkeen Jukureiden tilanne on siinä mielessä hieman erikoinen, että Jukurit on Mestiksen tasolle liian ylivoimainen, mutta toisaalta Liigaan Jukureilla ei aivan riitä taito eikä materiaali muutenkaan. 

Jukurit ei tule tälläkään kaudella kotonaan montaa pistemenetystä kokemaan, sillä vieraissakin Jukurit on melkeinpä ottelussa kuin ottelussa suosikin asemassa. Parhaimmillaan JYP-Akatemia on kotiyleisönsä edessä Jyväskylässä, mutta nyt vieraissa pelatessa JYP-Akatemian mahdollisuudet ovat todella vähissä. Jukurit on ehdottomasti suuri suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas