Löysikö Bluesin konkurssipesä mahdollisuuden jatkaa SM-liigaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseuran pelastaja on mahdollisesti löytynyt.

Jääkiekkoseura Espoon Bluesin taustayhtiö Jääkiekko Espoo Oy meni tänään lopullisesti konkurssiin. Vaikka espoolaisseuran toiminta ei voi jatkua edellämainitun yhtiön kautta, jo ensi kaudella Espoossa saatetaan pelata SM-liigaa, sillä miljonääri Jussi Salonoja lienee mahdollisesti valmis ostamaan liiketoiminnan.

– Neuvotteluita käydään. Nyt vain neuvotteluiden osapuoli muuttui. En tiedä helpottuiko neuvottelut vai vaikeutuiko ne. Tärkeintä on, että löydetään yhteinen taso, jossa ostaja ja velkojat on tyytyväisiä. Summa on koko ajan ollut sama. Salonoja kertoi Yle Urheilulle.

Salonoja neuvottelee siis Jääkiekko Espoo Oy:n liiketoiminnan ostosta ja hänen tavoitteenaan on, että pääsarjakiekkoa pelattaisiin Espoossa jo ensi kaudella.

– Tässä vaiheessa kun puhutaan veloista, niin yritetään päästä järkevällä summalla eteenpäin. Nyt tämä on vain hinnasta kiinni, toivottavasti saadaan yhteisymmärrys velkojien ja meidän välille. Silloin uskon, että tästä tulee hyvä paketti.

SM-liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Puttonen on sanonut, että Liiga Oy:llä on oikeus lunastaa yhtiöltä liigassa pelaamiseen oikeuttava lisenssi ja osake. Liigaosake on kuitenkin konkurssipesän liiketoiminnan keskeisintä omaisuutta ja toiminnan ydin. Konkurssilain mukaan yhtiön omaisuus myydään eniten tarjoavalle.

– Kyllä tässä yhteistyössä Liiga Oy:n kanssa tehdään tätä asiaa. Liiga Oy:n vaatimuksena on, että velat maksetaan, eli pesä saadaan tyhjäksi. Kaikilla on halu, että pääsarjakiekkoilu jatkuu Espoossa, Salonoja jatkoi.

SM-liigan pudotuspelit jatkuvat jälleen tulevana perjantaina semifinaaleiden ensimmäisillä kamppailuilla.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: HIFK-rouhija matkalla Ruotsiin?
VIDEO: NHL-kapteenin ura katkolla terveysongelmien takia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa